Τις κοινές εμφανίσεις τους στην παραλιακή άρχισαν ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Κυριαζής.

Το σήμερα συναντά το χθες που δεν ξεχάσαμε ποτέ. Ο Χρήστος Μενιδιάτης έκανε πρεμιέρα μαζί με τον Χρήστο Κυριαζή στο «Cabaret at Romeo» το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, 25 Αυγούστου και ήταν εντυπωσιακή.

Σε ένα κατάμεστο νυχτερινό κέντρο, αφού το κοινό για μία ακόμη φορά έδειξε την «Αδυναμία» του στα «Καλά Παιδιά», ο Χρήστος Μενιδιάτης ανέβασε το θερμόμετρο της διασκέδασης στα ύψη.

Με τα πρόσφατα τραγούδια του που αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο, αλλά και με τις παλιότερες επιτυχίες του, χάρισε στους θαυμαστές του ένα εξαιρετικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο Χρήστος Κυριαζής ενθουσίασε με τη σειρά του το κοινό, τραγουδώντας όλες τις μεγάλες και διαχρονικές του επιτυχίες που όλοι μας έχουμε αγαπήσει, από «Τα Τσιγάρα, Τα Ποτά Και Τα Ξενύχτια» μέχρι την τελευταία καινούρια κυκλοφορία του «Αυτό Το Βράδυ».

Τους δύο τραγουδιστές συνοδεύει μοναδικά στη σκηνή η Χριστίνα Σάλτη.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, λοιπόν, μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου ο Χρήστος Μενιδιάτης και ο Χρήστος Κυριαζής σας περιμένουν στο «Cabaret at Romeo», σε ένα πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε για κανέναν λόγο!

Δείτε φωτογραφίες από την πρεμιέρα τους στην παραλιακή παρακάτω:

 

Αφήστε το σχόλιό σας