Ο Χρήστος Μενιδιάτης έλαμψε στην πρεμιέρα του.

Την απόλυτη αποδοχή από το απαιτητικό κοινό της Θεσσαλονίκης γνώρισε ο Χρήστος Μενιδιάτης στο «Stage Live» όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του την περασμένη Παρασκευή (24/11) μαζί με δυο σπουδαίους καλλιτέχνες. Τον Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή.

Ο «Μένι» με την γνήσια λαϊκή φωνή και τις γνωστές του επιτυχίες απογείωσε το κέφι και εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του. Πέρα από την καταπληκτική του εμφάνιση, συμπράττει μουσικά στη σκηνή του «Stage Live» μαζί με τον Βασίλη Καρρά, αλλά και την Καίτη Γαρμπή, σε δυο μαγικά ντουέτα.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης, διανύοντας τα τελευταία χρόνια μια σταθερά ανοδική πορεία, με μεγάλες συνεργασίες και τραγούδια που αγαπιούνται από τον κόσμο, ετοιμάζει τα επόμενα καλλιτεχνικά του βήματα.

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δε Μπορεί» παίζει δυνατά στα ραδιόφωνα της Ελλάδας και της Κύπρου μέσα σε δύο μόλις εβδομάδες κυκλοφορίας από τη Heaven Music και δείχνει να κερδίζει την προτίμηση του κόσμου από την αρχή,, ενώ το video clip σκαρφαλώνει ήδη στο ένα εκατομμύριο προβολών.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης την περίοδο αυτή ετοιμάζει το νέο του προσωπικό άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες.

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, λοιπόν, στο «Stage Live» στη Θεσσαλονίκη σας περιμένει το πιο δυναμικό σχήμα της πόλης!

Διαβάστε ακόμα:
Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη
«Δε Μπορεί» να μη γίνει επιτυχία

Χρήστος Μενιδιάτης - Δε Μπορεί (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας