Η «Ιερά Οδός» άνοιξε τις πύλες της με ένα δυνατό σχήμα. O Bασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης έρχονται δυνατά, έχοντας βέβαιη την επιτυχία.

Αποθεωτική πρεμιέρα είχε ο Χρήστος Μενιδιάτης στην «Ιερά Οδό».

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο γνωστό νυχτερινό κέντρο μαζί με τον Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή, μεταφέροντας στην Αθήνα την επιτυχημένη συνεργασία τους που άρχισε από τη Θεσσαλονίκη.

Ο «Μένι» εμφανίστηκε στη σκηνή κερδίζοντας αμέσως το θερμό χειροκρότημα του κοινού που κατέκλυσε την «Ιερά Οδό», τόσο στην πρεμιέρα (2/2) όσο και το Σάββατο (3/2).

Με τις γνωστές του επιτυχίες ανέβασε το κέφι, ενώ στη συνέχεια συνέπραξε μουσικά με τον Βασίλη Καρρά και την Καίτη Γαρμπή σε δύο μαγικά ντουέτα.

Οι πρόβες τους ήταν εντατικές έτσι ώστε να είναι πανέτοιμοι, παρά τη δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνεργασία τους στη Θεσσαλονίκη. Ο Χρήστος Μενιδιάτης δίνει τον καλύτερο του εαυτό και για μία ακόμη φορά αναμένεται να ξεσηκώσει και το κοινό της Αθήνας.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης θα εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην «Ιερά Οδό», ενώ ετοιμάζει και τα επόμενα δισκογραφικά του σχέδια.

Η τελευταία του επιτυχία με τίτλο «Δε Μπορεί» έχει ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια προβολών στο YouTube, παίζει δυνατά σε όλα τα ραδιόφωνα, έχει μπει στο Top 20 του ελληνικού Airplay Chart και ήδη ο Χρήστος σχεδιάζει την επόμενη σελίδα.

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Μενιδιάτη
«Δε Μπορεί» να μη γίνει επιτυχία

Χρήστος Μενιδιάτης - Δε Μπορεί - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας