Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Οι μελλοντικοί θρύλοι της μουσικής: Ed Sheeran, Ariana Grande και Rita Ora...

Οι μελλοντικοί θρύλοι της μουσικής: Ed Sheeran, Ariana Grande και Rita Ora προβλέπει ο Barry Gibb των Bee Gees

-

Δες και αυτά

Την εκτίμησή του για το ποιοι θα είναι οι μουσικοί θρύλοι του μέλλοντος έκανε ο Barry Gibb, τραγουδιστής των θρυλικών Bee Gees.

Ο Bary Gibb των Bee Gees προβλέπει ποιοι θα είναι οι θρύλοι της μουσικής στο μέλλον.

Ο Barry Gibb θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους μύθους της μουσικής για τη δουλειά του που έχει να επιδείξει στο συγκρότημα των Bee Gees. Είναι το μόνο ζωντανό μέλος που έχει απομείνει από τα τρία αδέλφια που στελέχωναν τη σύνθεση του σχήματος και συνεχίζει να κυκλοφορεί μεμονωμένα έργα.

Σε συνέντευξη που έδωσε στη βρετανική εφημερίδα “Metro”, ο 70χρονος καλλιτέχνης μίλησε για το τρέχον μουσικό τοπίο και προέβλεψε ο ποιος θα είναι ο μεγαλύτερος μουσικός θρύλος του μέλλοντος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Ed Sheeran, η Ariana Grande και η Rita Ora

“Ο Ed Sheeran είναι πολύ πιο μπροστά από την εποχή του. Ξέρετε, η Rita Ora και η Ariana (Grande) θα έχουν σπουδαίο μέλλον. Είμαι ένας μεγάλος οπαδός των γυναικείων φωνών, τείνω προς την κατεύθυνση των τραγουδιστών”, σχολίασε.

Όταν ρωτήθηκε για την Adele, ο Barry Gibb είπε: “Δε νομίζω ότι θα κάνει άλλες περιοδείες, αλλά μας έχει δώσει σπουδαία άλμπουμ και νομίζω ότι θα συνεχίσει.”

Δείτε επίσης:
Επανέκδοση για τα 40 έτη του «Saturday Night Fever»
και greatest hits συλλογή από τους Bee Gees

Bee Gees - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας