Οι Μέλισσες καλούνται να προχωρήσουν στην καλλιτεχνική διαδρομή τους χωρίς ένα εκ των βασικών στελεχών τους.

Ένα βασικό μέλος αποχωρεί από τις Μέλισσες!

Μετά από εννέα χρόνια κοινής πορείας με το αγαπημένο συγκρότημα, ο Παντελής Κυραμαργιός ανακοίνωσε την απόφασή του να ακολουθήσει διαφορετικό καλλιτεχνικό δρόμο.

Ο πρώην, πλέον, κιμπορντίστας που στελέχωνε τις Μέλισσες επικαλείται «καθαρά προσωπικούς λόγους» για την κίνησή του, ενώ εκφράζει τη στήριξή του στην υπόλοιπη μπάντα.

Εδώ και τρία χρόνια, ο Παντελής Κυραμαργιός ηγείται μίας νέας και διαφορετικής μουσικής προσπάθειας, της καλλιτεχνικής κολεκτίβας των «Πλέγμα», με την οποία έχει κυκλοφορήσει έναν ολοκληρωμένο δίσκο και ετοιμάζεται για το δεύτερο, έχοντας πραγματοποιήσει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Κότσιρας και η Γλυκερία.

Ο Παντελής Κυραμαργιός έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook για την αποχώρηση από τις Μέλισσες:

«Οι περισσότεροι φίλοι εδώ μέσα μου στείλατε αίτημα φιλίας λόγω της συμμετοχής μου στις Μέλισσες. Νομίζω λοιπόν ότι οφείλω να σας γνωστοποιήσω την αποχώρηση μου (για καθαρά προσωπικούς λόγους) από το αγαπημένο μου συγκρότημα. Τα παιδιά είναι ορειβάτες και έχουν νέες κορυφές να κατακτήσουν αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ακολουθήσω.

Κρατάω λοιπόν μία μέλισσα στο μπράτσο μου, τους καλύτερους φίλους του κόσμου και εννιά χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις. Μετά τις εμφανίσεις στο Λονδίνο, με τις οποίες θα φτάσουμε τα 800 live, κλείνει για μένα ένας μεγάλος και σπουδαίος κύκλος. Το πόσο αγαπώ και ευγνωμονώ όσους στάθηκαν πλάι μας ως τώρα είναι περιττό να το γράψω.

Πάντα με αγάπη!
Πάντα μέλισσα…»

Αφήστε το σχόλιό σας