Οι Μέλισσες μας αποκαλύπτουν το video clip του νέου single τους «Οι Συμμαθητές», soundtrack της ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς!

Η οικογένεια της PANIK υποδέχεται στο δυναμικό της το πιο επιτυχημένο ελληνικό συγκρότημα των τελευταίων ετών!

«Καλύτερο Συγκρότημα Της Χρονιάς» τα δύο τελευταία χρόνια στα MAD VMA 2013 & 2014, με video clip που σημειώνουν πανελλήνια ρεκόρ σε YouTube views, και μάλιστα σε σκηνοθεσία από τους ίδιους, με sold out συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και με περισσότερους από 300 χιλιάδες φίλους στα social media.

Οι ΜΕΛΙSSES δεν είναι τυχαία το Νο1 συγκρότημα των τελευταίων ετών! Επιστρέφουν με νέο single σε μουσική δική τους και σε στίχους του καταξιωμένου Νίκου Μωραΐτη

Το καινούργιο τραγούδι «ντύνει» μουσικά την ομώνυμη νέα επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 που προβάλλεται καθημερινά και η όποια έχει ήδη κερδίσει άριστες εντυπώσεις αλλά και τις καρδιές του κοινού.

Με όπλα τον επαγγελματισμό, το ταλέντο στη σύνθεση μουσικής & στίχων αλλά και στη σκηνοθεσία, με αστείρευτη φαντασία και κοινωνικές ευαισθησίες, οι Μέλισσες επιβεβαιώνουν με κάθε τους νέο μουσικό εγχείρημα ότι δε θα πάψουν να μας εκπλήσσουν και να εξελίσσονται.

Το απολαυστικό video clip με τη συμμετοχή μάλιστα των ίδιων των μπαμπάδων των μελών του group δημιουργεί μία συναισθηματική ατμόσφαιρα χαράς και ανεβαστικής διάθεσης που γίνεται άμεσα αντιληπτή .

Το video clip του «Οι Συμμαθητές» , σκηνοθέτησαν το ίδιο το γκρουπ των Μελισσών και κυκλοφορεί επίσημα από την PANIK Records.

Αφήστε το σχόλιό σας