Ο Κώστας Μακεδόνας συνδυάζεται με τις Μέλισσες για τις ανάγκες της νέας κυκλοφορίας του που θα ακούσουμε σύντομα.

Μία απρόσμενη συνύπαρξη βρίσκεται εν όψει, για το αποτέλεσμα της οποίας είμαστε πολύ σίγουροι. Οι Μέλισσες θα υπογράψουν τη μουσική και τους στίχους στο επερχόμενο τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα.

Ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας, ο κεντρικός τραγουδιστής της αγαπημένης μπάντας, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να γνωριστούν καλύτερα στο πλατό του «Rising Star», όπου και οι δύο αποτελούν φέτος μέλη της κριτικής επιτροπής.

Έχοντας αναμετρήσει τις ομάδες του στο πλαίσιο του μουσικού show και συγκεκριμένα στη φάση των Duels, έρχεται η ώρα να δούμε τους δύο τραγουδιστές να ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους. Δισκογραφικά για την ακρίβεια.

Με μία φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα έδωσαν τα πρώτα στοιχεία ότι υπάρχει κάτι που προετοιμάζουν και ανυπομονούν να μοιραστούν.

Όπως γίνεται γνωστό τώρα, οι Μέλισσες, το πιο πολυσύνθετο και ταλαντούχο συγκρότημα που έχουμε γνωρίσει τα τελευταία χρόνια, θα δώσουν τη μουσική και τους στίχους στο νέο τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα, ενός αξιόλογου ερμηνευτή, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες από τη Heaven Music.

Το «Είναι Πια Αργά» θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά ζωντανά στον τελικό του «Rising Star», τη Δευτέρα 17 Απριλίου.

Δείτε παρακάτω τον Κώστα Μακεδόνα και το Χρήστο Μάστορα να κάνουν πρόβα το τραγούδι τους στο στούντιο: 

 

Αφήστε το σχόλιό σας