Οι ΜΕΛΙSSES είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα ελληνικά συγκροτήματα της τελευταίας δεκαετίας.

Τον τίτλο του κορυφαίου συγκροτήματος επιβεβαίωσαν για ακόμα μία φορά οι ΜΕΛΙSSES, κατακτώντας δύο βραβεία στα φετινά Mad Video Music Awards, αλλά και κλέβοντας τις εντυπώσεις με τις συνεργασίες τους επί σκηνής.

Το αγαπημένο συγκρότημα άνοιξε τον κύκλο των φετινών νικητών λαμβάνοντας το πρώτο βραβείο που ανακοινώθηκε, το «Video Of The Year» για το «Είμαι Αλλού» .

Το βίντεο του hit single που σκηνοθετήθηκε από το ίδιο το συγκρότημα και τον Άλεξ Κωνσταντινίδη, μέσα σε λίγους μήνες έχει φτάσει τις 8.000.000 προβολές .

Παραλαμβάνοντας το βραβείο τους από τον Ανδρέα Γεωργίου, οι ΜΕΛΙSSES αποκάλυψαν και ένα fun fact στο κοινό. Το σενάριο που υπογράφουν οι ίδιοι βασίζεται σε πραγματικές ιστορίες του Χρήστου, του Κώστα και του Θάνου!

Μέλισσες - Ανδρέας Γεωργίου - Mad Video Music Awards 2018
Μέλισσες – Ανδρέας Γεωργίου

Το βραβείο «Best Group» δε θα μπορούσε να πάει αλλού, παρά… στις ΜΕΛΙSSES.

Το συγκρότημα παρέλαβε το δεύτερο βραβείο του από τα χέρια της Ντορέττας Παπαδημητρίου, της Μαίρης Συνατσάκη και του Σπύρου Σαμοΐλη, με τους οποίους διατηρούν πολύ ισχυρή φιλία, ενώ τραγούδησαν a capella τη νέα τους επιτυχία «Το Κρυφτό», παρασύροντας μαζί τους το κοινό.

Μέλισσες - Ντορέττα Παπαδημητρίου - Σπύρος Σαμοΐλης - Μαίρη Συνατσάκη - Mad Video Music Awards 2018
Μέλισσες – Ντορέττα Παπαδημητρίου – Σπύρος Σαμοΐλης – Μαίρη Συνατσάκη

Η συγκλονιστική αυτή ερωτική μπαλάντα σε 24 ώρες από την κυκλοφορία της «σκαρφάλωσε» στις κορυφαίες τάσεις του YouTube και παρέμεινε επί εβδομάδες στην πρώτη θέση του ελληνικού iΤunes.

Βάζοντας τη μουσική τους «σφραγίδα» στη βραδιά οι ΜΕΛΙSSES τραγούδησαν μαζί με την Έλενα Παπαρίζου τη γνωστή τους επιτυχία «Όλα Μοιάζουν Καλοκαίρι».

Έλενα Παπαρίζου - Μέλισσες ΜΕΛΙSSES - Mad Video Music Awards 2018
Έλενα Παπαρίζου – Μέλισσες

Λίγο αργότερα ακολούθησε μία ακόμη ανατρεπτική εμφάνιση με το μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη.

Με τον Χρήστο Μάστορα στο πιάνο και όλη τη μπάντα επί σκηνής, ερμήνευσαν το διαχρονικό και αγαπημένο «Στην Καρδιά».

Χρήστος Μάστορας - Μέλισσες - Θέμης Αδαμαντίδης - Mad Video Music Awards 2018
Χρήστος Μάστορας – Θέμης Αδαμαντίδης

Οι ΜΕΛΙSSES έχουν κερδίσει συνολικά 13 βραβεία στα Mad Video Music Awards, μεταξύ αυτών πέντε φορές το «Καλύτερο Γκρουπ».

«Πριν 8 χρόνια ανεβήκαμε πρώτη φορά στη σκηνή των βραβείων MAD για να πάρουμε το Βραβείου του Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη Από τότε μέχρι σήμερα δίνουμε κάθε χρόνο “το μουσικό μας παρών” σε όλα τα MAD VMA, προσπαθώντας να κάνουμε ωραίες ανατρεπτικές συνεργασίες. Θεωρούμε πολύ σημαντικό να βρισκόμαστε όλοι μαζί οι τραγουδιστές και οι μουσικοί μια φορά το χρόνο παρέα σε αυτό το μεγάλο πάρτι της μουσικής», γράφουν οι ΜΕΛΙSSES.

«Σε αυτά τα 8 χρόνια έχουμε λάβει συνολικά 13 βραβεία, μεταξύ αυτών 5 φορές του “Best Group”. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και μας κρατάει ενωμένους και δυνατούς», τονίζουν.

«Το πάρτι συνεχίζεται.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας