Μελίνα Μακρή (Vegas) & Φράνκυ | Ένας γάμος όπως τον ονειρεύτηκαν…

Ένας γάμος βγαλμένος από παραμύθι, ξεχνόντας τα δύσκολα της καθημερινότητας, πραγματοποιήθηκε στις 13.12.2015. Ο γάμος της Μελίνας Μακρή (Vegas) και του Φράνκυ Λούβαρη!

Συγγενείς, κοντινά πρόσωπα και φίλοι του ζευγαριού, βρέθηκαν πλάι τους σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής τους. Οι κουμπάροι, Zeraw και Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος. Ο πρώτος επιστήθιος φίλος αλλά και στο ίδιο συγκρότημα με την Μελίνα κι ο δεύτερος ο προσωπικός της κομμωτής.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 18.00 στη Βαρυμπόμπη όπου πρώτος ο γαμπρός, πάτησε το πόδι του στην εκκλησία! Έπειτα από λίγο κι αφού έκαναν 3-4 βόλτες βαρώντας την κόρνα επίμονα και δυνατά, η νύφη μαζί με τον πατέρα, τη μητέρα και τον αδερφό, ήρθαν δεύτεροι, όπως είναι και το έθιμο. (Περιμέναμε να αργήσουν πιο πολύ!) Παρόλο το κρύο που υπήρχε πάνω στο βουνό, οι καλεσμένοι δεν πτοήθηκαν και με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν έως ότου κάνει την εμφάνιση της η νύφη έξω από το αμάξι. Απαστράπτουσα, μέσα στο κατάλευκο νυφικό της, κέντρισε όλα τα βλέμματα αλλά και τα χειροκροτήματα. Ο γαμπρός τη συνόδευε στα ίδια χρώματα.

Δεν έλειψαν φυσικά κι οι παρουσίες του καλλιτεχνικού χώρου που τίμησαν τους αγαπημένους τους φίλους. Ελένη Χατζίδου, Μαλού, Xenia Ghali, Φανή Πολυχρονίου, Διονύσης Πυρομάλλης, Δημήτρης Στρέπκος, Κώστας Καλημέρης, Αποστολία Ζώη, Sherif Francis, Σοφία Παπαβασιλείου, ήταν μερικοί από αυτούς.

Οι ευχές φυσικά δεν έλειψαν, οπότε τι μένει να ευχηθείς εκτός του «βίων ανθόσπαρτων» και του «να ζήσετε» μετά από έναν πετυχημένο-ευτυχισμένο γάμο; Οι απόγονοι! Και καλούς απογόνους λοιπόν!

Το γλέντι θα κρατήσει όπως όλο δείχνουν αρκετές μέρες αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα της βραδιάς. Άφθονο ποτό και φαγητό συνόδευε όλα τα τραπέζια αλλά δεν έλειπε σε καμία περίπτωση η σωστή μουσική για την περίσταση! Ο χορός μετά από κάποια ώρα τους είχε πάρει όλους με το μέρος του και ξεχύθηκαν στην πίστα!

Μελίνα & Φράνκυ να είστε καλότυχοι!

Σας αγαπάμε.

Αφήστε το σχόλιό σας