Η Μελίνα Μακρή μίλησε για πρώτη φορά για όσα την οδήγησαν στην αλλαγή σελίδας στην καριέρα της.

Το βράδυ του Σαββάτου (28/01), η Μελίνα Μακρή βρέθηκε προσκεκλημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην τηλεοπτική εκπομπή «The 2Night Show».

Στην πρώτη της ουσιαστικά συνέντευξη μπροστά στην κάμερα έπειτα από το ξεκίνημα της νέας και σόλο πορείας στην οποία βαδίζει πλέον στη διαδρομή της ως τραγουδίστρια, η Μελίνα Μακρή είχε την ευκαιρία να μιλήσει για το παρελθόν στο συγκρότημα των Vegas, το παρόν με τη μετάβαση από τη μία εποχή στην άλλη και για το μέλλον που είναι ολόκληρο μπροστά της.

Ο «ρόλος» που ενσάρκωνε στους Vegas, οι οποίοι αποτελούν πια ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει, η επιστροφή στις μουσικές ρίζες και η όρεξη για δουλειά ήταν μερικά από όσα αναφέρθηκε:

Ποια ήταν τα πρώτα λόγια για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα της;

«Νιώθω ότι επιστρέφω σε αυτό που είμαι, νιώθω ότι αυτό ξέρω να κάνω, ότι αυτό είμαι. Αν έκανα κάτι μόνη μου θα ήταν αυτό. Θα ήταν κάτι απλό, αυτή που είμαι.»

Τι είπε για το κεφάλαιο «Vegas» και την επιτυχημένη ομολογουμένως παρουσία της σε αυτό;

«Δεν ήμουν εγώ 100%. Ήταν ένας ρόλος, εν μέρει. Στο λέω πολύ ειλικρινά. Έκανα ό,τι μου λέγανε, γιατί ήμουν ένα νέο κορίτσι σ’ αυτό το χώρο, ειδικά στο pop που σαν είδος τραγουδιού το εκτιμώ, οπότε το ακολουθούσα πιστά. {…} Managers, στυλίστες, κομμωτές. Όλοι έχουν άποψη σ’ αυτό…. Ένιωθα καλά που το έκανα, δεν έκανα κάτι με το ζόρι. Το πίστευα, πήγε πολύ καλά, τα τραγούδια πολύ καλά, είμαι ικανοποιημένη. Αλλά νιώθω ότι έκλεισε αυτό το κεφάλαιο.»

Μιλώντας επιπλέον για το ύφος που θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα, η Μελίνα Μακρή αποκάλυψε την είδηση των επικείμενων εμφανίσεών της σε μουσική σκηνή:

«(σ.σ. Θα με δείτε) σε τραγούδια που αγαπώ, σε διαφορετικό ύφος σίγουρα. Αν μπορούσα να το χαρακτηρίσω – απλά και μόνο για να το χαρακτηρίσω – έντεχνο με χροιά λαϊκού ίσως, λίγο αργότερα… Θα είμαι το Φεβρουάριο στη «Σφίγγα», Παρασκευές, μόνη μου με κάποιους μουσικούς – φίλους που θα με σε συνοδεύουν.»

Πώς προέκυψε η ανάγκη να επαναπροσδιορίσει την καλλιτεχνική της ταυτότητα;

«Ένιωσα ότι μεγαλώνω, έγινε ο γάμος το Δεκέμβριο του ’15, έπαιξε σίγουρα ρόλο ο άντρας μου. Τον συμβουλεύομαι πάρα πολύ σε όλα. Είναι το στήριγμά μου. Με βοηθάει πάρα πολύ. Κι εγώ το ήθελα, συμφώνησε μαζί μου. Γράφουμε μαζί και τραγούδια, μας πήγε όλο προς τα εκεί. Και νομίζω ότι άνοιξε ένα μονοπάτι διαφορετικό για μας γράφοντας αυτή τη μουσική τα τελευταία χρόνια και νιώθω ότι έκανα επιστροφή στις ρίζες μου, γιατί από αυτό ξεκίνησα, από αυτό το είδος ξεκίνησα.»

Ενδιαφέρεται στην παρούσα φάση για την αποδοχή του κοινού;

«Αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκα σε αυτήν την περίοδο, γιατί είναι μία μεταβατική περίοδος. Σκέφτηκα να κάνω αυτό που θέλω, να με γεμίσει καλλιτεχνικά αυτό που θα κάνω από εδώ και πέρα. Και αν έρθει, ήρθε και καλώς ήρθε. Χρειάζεται χρόνο και είμαι διατεθειμένη με δουλειά να το αποδείξω.»

Ποια είναι τα σχόλια που λάμβανε από τον κόσμο για τη διαφορετική εμφάνισή της επάνω στη σκηνή και μακριά από αυτή;

«Πολύς κόσμος μου έλεγε: «Μελίνα είσαι άλλη στη σκηνή, είσαι άλλη από κάτω. Δεν είσαι εσύ αυτό που βλέπαμε πάνω στη σκηνή». Όταν ήμασταν σε τόσα μαγαζιά με τον Πάνο Κιάμο, με το Νίκο Βέρτη, έχουμε συνεργαστεί με τόσους, με τη Δέσποινα Βανδή μου ‘λέγαν: «Είσαι μια άλλη, παίρνεις μια άλλη αύρα και από κάτω είσαι ένα κορίτσι πιο ντροπαλό, πιο χαμηλών τόνων»… Και αυτό που θα κάνω τώρα θα ‘μαι εγώ!»

Διαβάστε ακόμα: Η Μελίνα Μακρή συστήνει
το πρώτο προσωπικό τραγούδι της, «Δε Σε Ξεχνώ»

Μελίνα Μακρή - Δε Σε Ξεχνώ (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας