Στο «Kremlino» θα δημιουργήσει συνθήκες συγκίνησης και κεφιού η Μελίνα Κανά.

Η Μελίνα Κανά, μία από τις σπουδαιότερες εκπροσώπους της σύγχρονης ελληνικής μουσικής, έχει δώσει μεγάλες και σημαντικές στιγμές ερμηνείας σε τραγούδια όλων σχεδόν των μεγάλων σύγχρονων δημιουργών.

Οι συνεργασίες της πολλές και ουσιαστικές, της δίνουν το προνόμιο μίας μεγάλης δισκογραφίας και την κατατάσσουν στις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες.

Αυτή τη χρονιά, με τους τέσσερις νέους συνεργάτες της και με διάθεση να δώσει έμφαση στο λαϊκό κυρίως μέρος του ρεπερτορίου της, προσεγγίζει τα τραγούδια της εκ νέου δημιουργώντας συνθήκες συγκίνησης και κεφιού με τραγούδια – ορόσημα από την προσωπική της πορεία αλλά και λαϊκά που αγαπάει.

Οι παραστάσεις της Μελίνας περιέχουν στο μέγιστο βαθμό τη δυνατότητα που έχει αυτή η φωνή, να υποστηρίζει ένα πλούσιο και μεγάλο ρεπερτόριο.

Έτσι στο φετινό ταξίδι, μουσικά όργανα όπως το μπουζούκι, η κιθάρα, το λαούτο, τα κρουστά και το κλαρίνο, πλαισιώνουν τη φωνή και δίνουν τη σκυτάλη στα τραγούδια για μία ουσιαστική διασκέδαση γεμάτη χρώματα και συγκίνηση, λόγια και μελωδίες, χορό και ζωή!

Συνοδεύουν οι μουσικοί Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρες, τραγούδι), Ζαχαρίας Γερασκλής (μπουζούκι, κιθάρα, λαούτο), Γιώργος Δούσος (πνευστά), Στρατής Σκουρκέας (κρουστά).

Το Σάββατο 22 Απριλίου και ώρα 22:30 στο «Kremlino».

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας