Η Melina Mammas και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ενώνουν τις φωνές τους σε μία μοναδική συνεργασία με ένα όμορφο αποτέλεσμα, την αγάπη!

Μία συνεργασία που θα συζητηθεί, για την πρωτοτυπία της, τη μουσική που σε συγκινεί από το πρώτο λεπτό και τις φωνές που συνδυάζονται στο όμορφο tempo της αγάπης. Της αληθινής αγάπης για τη μουσική!

Η Melina Mammas είναι μια νεαρή δημιουργός και ερμηνεύτρια που γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Καναδά. Η αγάπη της για την πατρίδα της, την Ελλάδα, την έφερε πίσω, ταξιδεύοντας την με μουσική και μελωδίες που την συνόδευαν χρόνια στις αναζητήσεις της.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο καλλιτέχνης που για 15 χρόνια αγγίζει τις ψυχές μας, με τη φωνή και τα τραγούδια του και τολμάει να προτείνει νέες τάσεις, δίνει το χρίσμα σε μία νέα καλλιτέχνιδα που αξίζει να αγαπηθεί για το αυθεντικό ταλέντο της αγκαλιάζοντάς τη στο πρώτο της μουσικό εγχείρημα.

Το αποτέλεσμα είναι ένα υπέροχο τραγούδι, σε μουσική της Melina Mammas και στίχους της τελευταίας με την Ελεάννα Βραχάλη.

«Love, Love, Love» το νέο single που κυκλοφορεί η γλυκιά Melina, από την Panik Records, σε παραγωγή της Μ2.

Από σήμερα, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, το «Love, Love, Love» ακούγεται σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση στην πρωτεύουσα και σύντομα θα βρίσκεται στο ραδιοφωνικό αέρα ολόκληρης της επικράτειας.

Αφήστε το σχόλιό σας