Το παρελθόν ενώνεται μαγικά με το παρόν όταν η Μελίνα Ασλανίδου σμίγει με τον Μίμη Πλέσσα.

Η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει την καινούργια δισκογραφική δουλειά της «Ξημερώνει Κυριακή», σε συνεργασία με τον καταξιωμένο μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα, οποίος αποτελεί ένα πολύτιμο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια δίνει νέα πνοή μέσα από μοντέρνες διασκευές σε αθάνατα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και που τα έχουν σφραγίσει με την ερμηνεία τους σπουδαίοι καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Πουλόπουλος, η Τζένη Βάνου, η Ρένα Κουμιώτη και άλλοι.

Το «Ξημερώνει Κυριακή» περιέχει τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα του Μίμη Πλέσσα, δοσμένα με το ύφος της Μελίνας Ασλανίδου, αποτελώντας ένα άλμπουμ – αναφορά σε άλλες εποχές.

Στο άλμπουμ συγκεντρώνονται τα ωραιότερα μουσικά θέματα από ταινίες που άφησαν εποχή κατά τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, όπως οι «Γοργόνες και Μάγκες» και «Οι Θαλασσιές Οι Χάντρες», με τη συνθετική σφραγίδα του μετρ του είδους, Μίμη Πλέσσα. Ένα μελωδικό τρέιλερ από τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και πάντα θα σιγοτραγουδάμε, με ξεναγό τις μοναδικές ερμηνείες της Μελίνας Ασλανίδου.

Περίοπτη θέση κατέχουν φυσικά και τα τραγούδια του «Δρόμου», ενός από τους δημοφιλέστερους και πιο εμβληματικούς δίσκους στην ιστορία της ελληνικής δισκογραφίας, με πωλήσεις που θεωρούνται ότι έχουν φτάσει αξεπέραστα ύψη.

Ο δίσκος «Ξημερώνει Κυριακή» περιλαμβάνει δεκατρία ανεξίτηλα γραμμένα τραγούδια που ταυτίστηκαν με ασύγκριτες φωνές και θρυλικές ταινίες. Δεκατρείς χαρακτηριστικές δημιουργίες που τώρα ανανεώνονται με τις σύγχρονες διασκευές της Μελίνας Ασλανίδου, πάντα με σεβασμό προς την ιστορία τους και το πρωτότυπο.

Κυκλοφορεί από τη Heaven music σε όλα τα δισκοπωλεία και τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής.

Τους στίχους έχουν γράψει ο Άκος Δασκαλόπουλος, ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Ηλίας Λυμπερόπουλος και η Δανάη Στρατηγοπούλου.

Οι τίτλοι των τραγουδιών:

1. Ξημερώνει Κυριακή
2. Βρέχει Πάλι Απόψε
3. Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου
4. Καμαρούλα Μια Σταλιά
5. Το Άγαλμα
6. Θα Πιω Απόψε Το Φεγγάρι
7. Πρώτη Φορά
8. Έκλαψα Χτες
9. Χίλιες Βραδιές
10. Αν Είναι Η Αγάπη Αμαρτία
11. Σε Βλέπω Στο Ποτήρι Μου
12. Σταμάτησε Του Ρολογιού Τους Δείκτες
13. Όλα Δικά Σου Ματιά Μου

 

Αφήστε το σχόλιό σας