Τις εμφανίσεις της στο χώρο του «Votanikos Plus» άρχισε η Μελίνα Ασλανίδου μαζί με το Μιχάλη Μαρίνο και τους Koza Mostra.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ο δικός μας άνθρωπος!

Γι’ αυτό και δεν είναι τυχαίος ο τίτλος του νέου της CD «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου» που κυκλοφορεί από το φθινόπωρο από τη Heaven Music.

Είναι η Μελίνα της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία.

Από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και για έξι Σάββατα, το «Votanikos Plus» υποδέχεται τη Μελίνα Ασλανίδου σε ένα πρόγραμμα – έκπληξη.

Στην παράσταση συμμετέχει ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος, με τον οποίον και συνεργάστηκαν σε πρόσφατες Sold Out παραστάσεις στην Θεσσαλονίκη. Τους Koza Mostra θα τους δούμε εκτός από το γνωστό τους πρόγραμμα να «σκαλίζουν» μαζί με τη Μελίνα, Βalkan – ethnic τραγούδια αλλά και παραδοσιακά, λαϊκά και ρεμπέτικα.

Με καινούρια μπάντα, μία παρέα εξαιρετικών μουσικών, ηλέκτρισε σκηνή, για άλλη μία φορά με ένα πρόγραμμα «Προσωπική Επιλογή».

Με τραγούδια που αγαπήθηκαν, από το «Τι σου έκανα και πίνεις» και το «Λάθος», μέχρι τα «Καλοκαίρι αγκαλιά μου» , «Να με δικαιολογήσεις», «Μες το σπίτι δεν μένει κανείς» και την πρόσφατη Νο1 επιτυχία «Νερό και Χώμα» (με τους Stavento), η Μελίνα Ασλανίδου, από τις πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ερμήνευσε και συγκίνησε, τραγούδησε και καθήλωσε, σε μια απόλυτη αμφίδρομη σχέση με τους θεατές.

Φωτογραφίες

Video

Αφήστε το σχόλιό σας