Ένα τρυφερό ταξίδι σε πρόσωπα, καταστάσεις και στιγμές πραγματοποιεί η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου μετουσιώνει εικόνα το νέο single της και ξυπνάει τις αισθήσεις.

«Το Άρωμα» συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά της αγαπημένης ερμηνεύτριας με τίτλο «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου», που έγινε πρόσφατα χρυσή.

Το άλμπουμ συγκέντρωσε επιτυχίες όπως η ομώνυμη, τα τραγούδια «Προσωπική Επιλογή», «Να Με Δικαιολογήσεις», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς», «Το Λάθος Και Το Πάθος» αλλά και την καλύτερη συνεργασία της χρονιάς, την απρόσμενη συνάντηση των Stavento με τη Μελίνα Ασλανίδου στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων «Νερό Και Χώμα».

«Το Άρωμα» είναι ένα εξαιρετικό τραγούδι που αγγίζει τον ακροατή με τη θαυμάσια, ζεστή και απόλυτα εκφραστική ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου. Η μουσική είναι έργο του Κώστα Μηλιωτάκη και οι στίχοι της Ρεβέκκας Ρούσση.

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού έφερε εις πέρας ο Μιχαήλ Μαυρομούστακος, για να δώσει μορφή και εικόνα σε όλα τα συναισθήματα που προκαλούνται.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Οι συντελεστές του τραγουδιού και του video clip, αλλά και η ίδια η ερμηνεύτρια μοιράστηκαν λίγα λόγια γι αυτό το project που έχει «Άρωμα» ψυχής:

Η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρει χαρακτηριστικά: «“Το Άρωμα” είναι ένα τρυφερό ταξίδι μέσα από την αίσθηση του ανθρώπου που συνδέει περισσότερο πρόσωπα, καταστάσεις και στιγμές με τη μνήμη μας. Το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή. Ευχαριστώ την Ρεβέκκα Ρούσση για τα λόγια ψυχής, τον Κώστα Μηλιωτάκη για την υπέροχη μουσική και τον Μιχαήλ Μαυρομούστακο για τις εικόνες. Όλα είναι στιγμές, όλα είναι “Το Άρωμα” …»

Ο δημιουργός της μουσικής Κώστας Μηλιωτάκης: «Η φωνή της Μελίνας είναι από μόνη της έμπνευση! Την είχα στη σκέψη μου, την άκουγα όταν έγραψα την μουσική και αυτό το τραγούδι δε θα μπορούσε να είχε κάτι άλλο εκτός από το “Άρωμα”, τη φωνή της και τη μοναδική της ερμηνεία!»

Η στιχουργός Ρεβέκκα Ρούσση καταθέτει τα τρυφερά της λόγια για το μοναδικό αυτό τραγούδι: «“Το Άρωμα” γράφτηκε πάνω στην μουσική και αφορά στην απώλεια. Την απώλεια που σε κάνει να θέλεις εμμονικά να κρατήσεις μια στιγμή θύμησης μέσω μιας αίσθησης. “Το Άρωμα” δεν θα μπορούσε να έχει άλλη φωνή και ψυχή παρά μόνο αυτήν της Μελίνας.»

Ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαυρομούστακος λέει: «Στον ιδιαίτερο και νοσταλγικό χώρο της Βίλας Μπότση δημιουργήσαμε με σεβασμό και τέχνη το νέο video clip της αγαπημένη μας καλλιτέχνη Μελίνας Ασλανίδου. Εύχομαι με πολύ ενθουσιασμό να ταξιδέψει σαν δυνατό “Το Άρωμα” και να μας μαγέψει.»

Διαβάστε ακόμα:
Διπλή χρυσή απονομή για τη Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου - Melina Aslanidou - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας