Σε ένα «Άρωμα» κλείνει τις αναμνήσεις η Μελίνα Ασλανίδου και δίνει μορφή στο ομότιτλο τραγούδι που αγγίζει.

Η Μελίνα Ασλανίδου μετουσίωσε σε εικόνα το νέο single της.

«Το Άρωμα» συμπεριλαμβάνεται στην τελευταία δισκογραφική δουλειά της αγαπημένης ερμηνεύτριας με τίτλο «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου», που έγινε πρόσφατα χρυσή.

Το άλμπουμ συγκέντρωσε επιτυχίες όπως η ομώνυμη, τα τραγούδια «Προσωπική Επιλογή», «Να Με Δικαιολογήσεις», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς», «Το Λάθος Και Το Πάθος» αλλά και την καλύτερη συνεργασία της χρονιάς, την απρόσμενη συνάντηση των Stavento με τη Μελίνα Ασλανίδου στο Νο1 των ραδιοφωνικών μεταδόσεων «Νερό Και Χώμα».

«Το Άρωμα» είναι ένα εξαιρετικό τραγούδι που αγγίζει τον ακροατή με τη θαυμάσια, ζεστή και απόλυτα εκφραστική ερμηνεία της Μελίνας Ασλανίδου. Η μουσική είναι έργο του Κώστα Μηλιωτάκη και οι στίχοι της Ρεβέκκας Ρούσση.

Την οπτικοποίηση του τραγουδιού έφερε εις πέρας ο Μιχαήλ Μαυρομούστακος, για να δώσει μορφή και εικόνα σε όλα τα συναισθήματα που προκαλούνται.

Συγχρόνως, η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει τις εμφανίσεις στο «Ιερά Οδός», σε μία υπέροχη συνεργασία επί σκηνής με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Το video clip για «Το Άρωμα» έρχεται την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου από τη Heaven Music.

Ακούστε «Το Άρωμα» παρακάτω:

Διαβάστε ακόμα:
Διπλή χρυσή απονομή για τη Μελίνα Ασλανίδου

Μελίνα Ασλανίδου - Melina Aslanidou - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας