Τις συναυλίες της στην άλλη όχθη του Ατλαντικού ολοκλήρωσε η Μελίνα Ασλανίδου, έχοντας δεχθεί μία τεράστια αγκαλιά από τους Έλληνες ομογενείς.

Μοναδικές στιγμές αγάπης, λατρείας και απίστευτου ενθουσιασμού έζησε η Μελίνα Ασλανίδου σε Αμερική και Καναδά.

Με πέντε sold out συναυλίες και μια τεράστια αγκαλιά, οι Έλληνες ομογενείς, κυριολεκτικά αποθέωσαν τη δική τους Μελίνα, που ταξίδεψε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για να τους συναντήσει.

Η Μελίνα Ασλανίδου μαζί με μια παρέα εξαιρετικών μουσικών και τον Γιώργο Λιανό, «ηλέκτρισε» τους ομογενείς μέσα από πέντε μοναδικές συναυλίες, που έδωσε τον Ιούνιο σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστόνη, Τορόντο και Μόντρεαλ. Συναυλίες γεμάτες Ελλάδα, μία «Προσωπική Επιλογή» αγαπημένων τραγουδιών, που είχε κάνει η ίδια, μία επιλογή που ξεκινούσε από τα αξέχαστα κλασικά, λαϊκά τραγούδια και έφτανε μέχρι τις δικές της πρόσφατες επιτυχίες.

Αμέτρητες αγκαλιές, φωτογραφίες, video, selfie, λουλούδια και ασταμάτητο χειροκρότημα, την περίμεναν σε κάθε βήμα της από τους φανατικούς θαυμαστές της, που ανυπομονούσαν να την δουν ζωντανά. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως, μόλις ανακοινώθηκαν οι εμφανίσεις σε Αμερική και Καναδά έγιναν sold out!

Οι ενθουσιώδεις fans από τη μία και η εκρηκτική ενέργεια της Μελίνας Ασλανίδου από την άλλη, «έστησαν» μια μοναδική ατμόσφαιρα με άρωμα Ελλάδος. Μια σχέση αγάπης που δε μετρά χιλιόμετρα και αποστάσεις.

Η Μελίνα Ασλανίδου, ερμήνευσε και συγκίνησε, τραγούδησε και καθήλωσε, σε μια απόλυτη, αμφίδρομη σχέση με τους «υπερατλαντικούς» φίλους της σε Σικάγο, Νέα Υόρκη, Βοστώνη, Τορόντο, Μόντρεαλ.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας