Η Μελίνα Ασλανίδου κρατά επιτέλους στα χέρια της τον καινούριο δίσκο της!

Η Μελίνα Ασλανίδου, μία φωνή που έχει αγαπηθεί καθολικά κατά μήκος της διαδρομής της, παρουσιάζει και επίσημα τη νέα δισκογραφική δουλειά της «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου».

Το τέταρτο ολοκληρωμένο προσωπικό άλμπουμ της καλλιτέχνιδας περιέχει ολοκαίνουρια τραγούδια μαζί με επιτυχίες που έχουμε ήδη ακούσει και εντάξει στις προτιμήσεις μας. Τα μουσικά κομμάτια που έχουν φέρει τα πρώτα «χρώματα» είναι το «Να Με Δικαιολογήσεις», το «Προσωπική Επιλογή» και το καλοκαιρινό «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς».

Ο δίσκος χαρακτηρίζεται από μία περιήγηση σε κρυφές αλήθειες και σε πολύπλευρα ερεθίσματα. Οι γνώριμες ιστορίες, τα ανεξερεύνητα νέα τραγούδια και ο συνδυασμός των μουσικών ειδών οδηγούν σε ένα ενδιαφέρον παζλ με το αποτύπωμα των μαγικών ερμηνειών της Μελίνας Ασλανίδου.

Η ισορροπημένη και ταιριαστή συνεργασία της Μελίνας Ασλανίδου με τον Γιώργο Παπαδόπουλο αποτελεί την αιχμή του δόρατος για το «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου». Ο τραγουδιστής και δημιουργός γράφει έξι συνθέσεις, “καταλαμβάνοντας” λίγο παραπάνω από το ήμισυ της δουλειάς.

Από εκεί και πέρα συνθέσεις δίνει ο Κώστας Μηλιωτάκης και ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Οι στίχοι διαθέτουν αποκλειστικά γυναικείο άρωμα, καθώς έχουν γραφτεί από τις εξαιρετικές Όλγα Βλαχοπούλου, Εύη Δρούτσα και Ρεβέκκα Ρούσση.

Στο άλμπουμ περιέχεται και η σύμπραξη της Μελίνας με τους Stavento στο «Νερό Και Χώμα», σε μουσική – στίχους του Μιχάλη Κουινέλη, μία σαρωτική επιτυχία που αυτό το διάστημα απολαμβάνει τη δεύτερη θέση στο ραδιοφωνικό airplay.

Το «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου» κυκλοφορεί σε δισκοπωλεία και περίπτερα από τη Heaven Music.

Τα τραγούδια του δίσκου

 1. Προσωπική Επιλογή
 2. Να Με Δικαιολογήσεις
 3. Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς
 4. Το Άρωμα
 5. Δάκρυα
 6. Νερό Και Χώμα (feat. Stavento)
 7. Όμως Μετά
 8. Το Λάθος Και Το Πάθος
 9. Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου
 10. Ας Πούμε Πως Υπάρχεις
 11. Ο Ξένος Άνθρωπος

 

Αφήστε το σχόλιό σας