Στο «Rising Star» ήταν καλεσμένη η Μελίνα Ασλανίδου, όπου καθήλωσε με τις ερμηνείες της σε αγαπημένα τραγούδια.

Η Μελίνα Ασλανίδου τραγούδησε ζωντανά στο «Rising Star», μαγεύοντας το κοινό!

Το βράδυ της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου, η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ανέβηκε στη σκηνή του «Rising Star» ως προσκεκλημένη στη φάση των Duels που βρίσκεται στο τρίτο επεισόδιο.

Ευδιάθετη, με πολλή όρεξη και όπως πάντα εκθαμβωτική, η Μελίνα Ασλανίδου παρέσυρε με τη μαγική ερμηνεία της στους ρυθμούς των τραγουδιών της και καθήλωσε τόσο τους παρευρισκόμενους που ζούσαν εξ επαφής το show όσο και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν από τις οθόνες τους.

Η Μελίνα Ασλανίδου χάρισε ζωντανές εκτελέσεις αγαπημένων επιτυχιών της όπως είναι τα τραγούδια «Προσωπική Επιλογή», «Το Λάθος», «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου» (το τραγούδι που δάνεισε τον τίτλο του στο νέο της άλμπουμ) και, φυσικά, το λατρεμένο και Νο1 των ελληνικών ραδιοφώνων «Νερό Και Χώμα».

Μοναδική στιγμή ήταν όταν ο Αντώνης Ρέμος, ο ένας εκ των τεσσάρων της κριτικής επιτροπής του «Rising Star», σηκώθηκε για να τραγουδήσει μαζί με τη Μελίνα Ασλανίδου τη διαχρονική επιτυχία «Το Λάθος», ένα τραγούδι που συνέθεσε ο αείμνηστος Αντώνης Βαρδής και με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στενά και οι δύο.

Δείτε τη ζωντανή εμφάνιση της Μελίνας Ασλανίδου στο «Rising Star»:

Από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου και για έξι Σάββατα, η Μελίνα Ασλανίδου συγκινεί και ηλεκτρίζει τη σκηνή του «Votanikos Plus», σε ένα απροσδόκητο πρόγραμμα που συμμετέχουν οι Koza Mostra και ο ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος.

Διαβάστε ακόμα:
Η μαγική έναρξη της Μελίνας Ασλανίδου στο «Votanikos Plus»

Μελίνα Ασλανίδου - Votanikos Plus - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας