Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Κώστας Χατζής «παντρεύουν» το μοντέρνο με το κλασικό σε ένα μουσικό ταξίδι επιτυχιών που δεν πρέπει να χάσετε.

Μετά τη sold out περιοδεία της στις μεγαλύτερες μητροπόλεις της Ευρώπης, η Μελίνα Ασλανίδου επιστρέφει στην Ελλάδα και ενώνει για πρώτη φορά τη φωνή της με το σπουδαίο Κώστα Χατζή.

Μία μοναδική μουσική συνύπαρξη, όπου η ιδιαίτερη χροιά της Μελίνας συναντά την αισθαντική φωνή του Κώστα Χατζή σε ένα μουσικό πρόγραμμα με μεγάλες επιτυχίες και αγαπημένα τραγούδια των δύο κορυφαίων ερμηνευτών.

Ο μεγάλος Έλληνας δημιουργός και ερμηνευτής Κώστας Χατζής, σφράγισε μια ολόκληρη εποχή, υπηρετώντας πιστά και με διεισδυτικό λόγο το κοινωνικό τραγούδι για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες. Με ένα τρόπο ξεχωριστό – με εκείνη την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του – όταν βρίσκεται απέναντι στο κοινό επικοινωνεί με ένα μοναδικό τρόπο μαζί του.

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι ο δικός μας άνθρωπος και μας το αποδεικνύει και με την επιλογή του τίτλου του προηγούμενου δίσκου της, «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου». Είναι η Μελίνα Ασλανίδου της καρδιάς μας, που πάντα μας συγκινεί με την ιδιαίτερη χροιά της φωνής της και την εντυπωσιακή σκηνική της παρουσία.

Στις 23 και 24 Απριλίου στο Θέατρο «Παλλάς» η αγαπημένη όλων Μελίνα Ασλανίδου και ο διαχρονικός Κώστας Χατζής «παντρεύουν» το μοντέρνο με το κλασικό και σας χαρίζουν ένα μουσικό ταξίδι επιτυχιών που δεν πρέπει να χάσετε.

Μελίνα Ασλανίδου - Κώστας Χατζής - Θέατρο Παλλάς - Hit Channel

Μαζί τους οχταμελής ορχήστρα από διακεκριμένους μουσικούς.

Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Παγιάτης & Ντίνος Γεωργούντζος
Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Σοφία Σπυράτου

Αφήστε το σχόλιό σας