Πιο εκθαμβωτική από ποτέ εμφανίζεται η Μελίνα Ασλανίδου στο εξώφυλλο του καινούριου δίσκου της!

Πολύ σύντομα η Μελίνα Ασλανίδου θα κρατά στα χέρια της τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Πριν λίγες εβδομάδες σας γνωστοποιήσαμε τον τίτλο του άλμπουμ («Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου») και την ημερομηνία διάθεσής του, η οποία τελικά δεν μας έκανε το «χατίρι».

Ύστερα από μία μικρή αναβολή που έδωσε παράταση στην αναμονή, ο τέταρτος ολοκληρωμένος δίσκος της Μελίνας Ασλανίδου θα βρεθεί αισίως στα ράφια των δισκοπωλείων και σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής στις 25 Οκτωβρίου.

«Γι’ αυτό κι εγώ θα ντυθώ, θα φτιαχτώ και θα βγω…»

Σήμερα (14/10), η δισκογραφική εταιρεία της καλλιτέχνιδας – η Heaven Music – μας παρουσιάσει το εξώφυλλο που θα συνοδεύσει το «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου», ένα χαρακτηριστικό άρρηκτα συνδεδεμένο με κάθε κυκλοφορία στη δισκογραφική πραγματικότητα.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο κέντρο της Αθήνας, με την Μελίνα Ασλανίδου εμφανώς ανανεωμένη, ευδιάθετη και πιο εκθαμβωτική από ποτέ να μεταφέρει τη συγκεκριμένη εικόνα και στο αποτέλεσμα!

«Προσωπική επιλογή ήταν για μένα όσα χάρισα…»

Το μόνο που απομένει να μάθουμε προτού κυκλοφορήσει το άλμπουμ είναι οι τίτλοι των τραγουδιών που θα περιέχει και με τη φωνή της Μελίνας Ασλανίδου θα μας ταξιδέψουν στο δικό τους μοναδικό άκουσμα.

Σίγουρα, θα συμπεριληφθούν τα «Να Με Δικαιολογήσεις» (Γιώργος Παπαδόπουλος / Όλγα Βλαχοπούλου) και το «Προσωπική Επιλογή» (Γ. Παπαδόπουλος / Εύη Δρούτσα) και το καλοκαιρινό «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» (Γιάννης Χριστοδουλόπουλος) που γνωρίσαμε το προηγούμενο διάστημα.

Εν αναμονή, μας χωρίζουν λίγες μόνο ημέρες!

Δείτε το εξώφυλλο του «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου»:

Μελίνα Ασλανίδου - Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου (CD album cover) - Hit Channel

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Αφήστε το σχόλιό σας