Διπλή ήταν η έκπληξη στη Μελίνα Ασλανίδου, που παρέλαβε τους χρυσούς δίσκους για τις πωλήσεις των δύο τελευταίων άλμπουμ της.

Η δεύτερη «Νύχτα στον Ρυθμό 94,9» είχε τη Μελίνα Ασλανίδου καλεσμένη της Ράνιας Κωστάκη και ένα μοναδικό ζωντανό show στο Facebook που χαρακτηρίστηκε «Γυναικεία Υπόθεση»

Στις 21:30 ακριβώς το βράδυ της Τετάρτης 22 Νοεμβρίου, οι ακροατές του σταθμού συντονίστηκαν στους ραδιοφωνικούς δέκτες τους και μπήκαν online στη σελίδα του «Ρυθμού 94,9» στο Facebook για να δουν live την Μελίνα Ασλανίδου να ερμηνεύει ζωντανά μεγάλες επιτυχίες!

Η Ράνια Κωστάκη έκανε τριάντα ερωτήσεις στην καλεσμένη της και δε δίστασε να της ζητήσει να τη βοηθήσει να βάψει τα χείλια της μπροστά στην κάμερα!

Η σελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού στο Facebook χτύπησε «κόκκινο» ξανά, μιας και το reach ήταν πάνω από 200.000 και οι μοναδικές προβολές πάνω από 50.000 πριν καν κλείσει το πρώτο εικοσιτετράωρο.

Ήταν μία ιδιαίτερη βραδιά γεμάτη με εκπλήξεις, ιδιαίτερα όταν ο CEO της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης εισέβαλε κυριολεκτικά στο studio και απένειμε δύο χρυσούς δίσκους στην Μελίνα Ασλανίδου, για τις πωλήσεις των άλμπουμ «Μελίνα» και με «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου».

«Πόσο όμορφο να σε αγαπούν! Εσείς το έχετε καταφέρει αυτό και σας ευχαριστώ όλους! Δύο χρυσούς δίσκους… έναν για το “Μελίνα” και έναν για το “Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου” και έπεται συνέχεια! Σας αγαπώ», έγραψε η Μελίνα Ασλανίδου στο Facebook.

Η Μελίνα Ασλανίδου συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στο «Ιερά Οδός», όπου μοιράζεται την ίδια με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες οπτικοποίησε το νέο single «Το Άρωμα» μέσα από τον τελευταίο δίσκο της και το video clip είναι καθ’ οδόν.

Διαβάστε ακόμα: Η Μελίνα Ασλανίδου παρουσιάζει
το νέο δίσκο «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου»

Μελίνα Ασλανίδου - Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου (CD album cover 2016) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας