Η Μελίνα Ασλανίδου ανανέωσε με τη Heaven Music και ετοιμάζει νέο δίσκο (pics)

-

Hit-Channel Listen Radio Live

Την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της με τη Heaven Music επέκτεινε η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου ανανέωσε το συμβόλαιο με την Heaven Music και είναι έτοιμη για τη συνέχεια της επιτυχημένης της μουσικής διαδρομής.

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, η Heaven Music, συνεχίζει να έχει στη μουσική της οικογένεια τη μεγάλη ερμηνεύτρια, η οποία έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική μουσική και εξακολουθεί να δίνει στο κοινό της μεγάλες επιτυχίες.

Μέσα στην άνοιξη η Μελίνα Ασλανίδου μαζί με τη Heaven Music θα ξεκινήσουν το νέο ταξίδι με την κυκλοφορία ενός καινούριου άλμπουμ.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα δώσει μια νέα πνοή με τη φωνή της στις μεγαλύτερες επιτυχίες του κορυφαίου συνθέτη, Μίμη Πλέσσα. Όλα αυτά τα μαγικά τραγούδια μέσα από μια live ηχογράφηση που θα μας καταπλήξει.

Μελίνα Ασλανίδου - Σπύρος Σταμούλης - Heaven Music - Hit Channel
Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Γενικός Διευθυντής της Heaven Music, Σπύρος Σταμούλης.

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει κυκλοφορήσει τρεις δισκογραφικές δουλειές με την ετικέτα της Heaven Music, τη δισκογραφική εταιρία του ομίλου ΑΝΤ1, δύο εκ των οποίων έγιναν χρυσές.

Η πρώτη ήταν το 2014 και έφερε ως τίτλο το όνομά της. Περιείχε τις επιτυχίες «Δεν Έχω Διεύθυνση», «Αχ! Κινδυνεύω», «Καλοκαίρι Αγκαλιά Μου» και «Τετάρτη Βράδυ» σε ένα υπέροχο ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο.

Ακολούθησε το φθινόπωρο του 2016 το «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου», με λατρεμένα τραγούδια όπως «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς», αλλά και τη Νο1 ραδιοφωνική επιτυχία «Νερό Και Χώμα» με τους Stavento.

Την άνοιξη του 2017, κυκλοφόρησε επίσης ένα μοναδικό live album από μία προηγούμενη συνάντηση επί σκηνής της Μελίνας Ασλανίδου με το βιρτουόζο Χρήστο Νικολόπουλο.

Μελίνα Ασλανίδου - Σπύρος Σταμούλης - Heaven Music - Hit Channel

Η Μελίνα Ασλανίδου ξυπνάει
τις αισθήσεις με το video clip για «Το Άρωμα»

Μελίνα Ασλανίδου - Το Άρωμα (video clip) - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας