Την επιτυχημένη σύμπλευση με τη Heaven Music θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα η Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου ανανέωσε το συμβόλαιο με τη Heaven Music και είναι έτοιμη για νέες μουσικές διαδρομές.

Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, η Heaven Music, συνεχίζει να έχει στη μουσική της οικογένεια την μεγάλη ερμηνεύτρια, που έχει αφήσει το στίγμα της στην ελληνική μουσική και εξακολουθεί να δίνει στο κοινό της μεγάλες επιτυχίες.

Μετά από το τελευταίο επιτυχημένο album της Μελίνας Ασλανίδου με τίτλο «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου» και τις επιτυχίες «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» κ.ά., επανέρχεται με νέο συμβόλαιο.

Η Μελίνα Ασλανίδου δήλωσε στους δημοσιογράφους για την υπογραφή του νέου της συμβολαίου: «Η Heaven Music είναι για εμένα η μουσική μου οικογένεια. Στη Heaven Music έχω κάνει μερικά από τα ωραιότερα μου τραγούδια που ο κόσμος έχει αγαπήσει πολύ και αυτό θα συνεχιστεί την ίδια δημιουργικότητα και δύναμη.»

Εκτός από το «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου», η καλλιτέχνιδα έχει κυκλοφορήσει με την ετικέτα της Heaven Music έναν ακόμη ολοκληρωμένο δίσκο, το 2014, που έφερε ως τίτλο το όνομά της και περιείχε τις επιτυχίες «Δεν Έχω Διεύθυνση», «Αχ! Κινδυνεύω», «Καλοκαίρι Αγκαλιά Μου» και «Τετάρτη Βράδυ» (με τον Αντώνη Ρέμο).

Πριν λίγο καιρό, κυκλοφόρησε επίσης ένα μοναδικό live album από μία προηγούμενη συνάντηση επί σκηνής της Μελίνας Ασλανίδου με το βιρτουόζο Χρήστο Νικολόπουλο.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας