Μία μοντέρνα διασκευή γεμάτη φως, αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση προτείνει η Μελίνα Ασλανίδου.

Η αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου φέρνει νωρίτερα το καλοκαίρι, δίνοντας καινούρια πνοή και διάσταση με την αέρινη ερμηνεία σε μία από τις πιο διαχρονικές και αγαπημένες επιτυχίες του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα.

Το «Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1961 σε στίχους που υπογράφει η κορυφαία ερμηνεύτρια του ελαφρού τραγουδιού, Δανάη Στρατηγοπούλου.

Η Μελίνα Ασλανίδου αναλαμβάνει ένα τραγούδι που αν μη τι άλλο έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο και προτείνει μία διασκευή εμπλουτισμένη με σύγχρονα μουσικά στοιχεία, γεμάτη φως, αισιοδοξία και ευχάριστη διάθεση.

To video clip έγινε πραγματικότητα με τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Παπαδάκου. Τα γυρίσματα έγιναν στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και συνδυάζουν τον ήχο από ένα κλασικό – αλλά αναζωογονημένο τραγούδι με την εικόνα νέων ανθρώπων και μοντέρνων χορευτικών κινήσεων.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια «στέλνει» το μήνυμα του τραγουδιού «Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και όσοι παίρνουν αυτή την ιδιαίτερη πρόσκληση «καταλαμβάνονται» από τη μουσική και αρχίζουν να χορεύουν όπου βρίσκονται με έναν… τρελό, σχεδόν μαγικό τρόπο. Στο τέλος, όλοι οι «μαγεμένοι» χορευτές της πόλης συναντιούνται με τη Μελίνα Ασλανίδου και κάνουν ένα street party στο κέντρο της Αθήνας.

Το «Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» είναι προοίμιο από τον ολοκαίνουριο δίσκο που ετοιμάζει η Μελίνα Ασλανίδου. Σε αυτό το νέο μουσικό εγχείρημα θα θυμίσει με την υπέροχη φωνή της αξέχαστα τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, ενός καταξιωμένου συνθέτη που έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα σε μία πολύ όμορφη εποχή της μουσικής και του κινηματογράφου.

Κυκλοφορεί από τη Heaven Music.

Το «Αν Σ’ Αρνηθώ Αγάπη Μου» ερμήνευσε πρώτος ο Κώστας Χατζής και την ίδια χρονιά το τραγούδησε και η Τζένη Βάνου.

Η διασκευή στη διαχρονική επιτυχία είναι το πρώτο δείγμα της Μελίνας Ασλανίδου μετά το χρυσό άλμπουμ «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου», που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2016 και αργότερα κατέκτησε το Νο1 στο επίσημο IFPI Chart.

Αφήστε το σχόλιό σας