Αν είστε μια super star που σας αρέσει μόδας και είστε συνεχώς στο προσκήνιο, όπως η Rihanna, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να προσλάβετε έναν μέγα στιλίστα που θα είναι πάντα διάθεσή σας για να αποφύγετε τα ατόπημα.

Σύντομα θα λάβει το βραβείο σαν Fashion Icon of the Year από το Συμβούλιο Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής, πράγμα που σημαίνει ότι μέχρι σήμερα η στυλιστικές επιλογές της εκτιμήθηκαν και επίσημα!

Εκτός από την αίσθηση της μόδας και στυλ, η RiRi πρέπει να ευχαριστεί τον Mel Ottenberg, ο έμπιστος στυλίστας που συνοδεύει τα look της για video clip, φωτογραφίσεις και άλλες εμφανίσεις, που πιστεύεται πως έχει ήδη ετοιμάσει τα ρούχα της για το Φθινόπωρο Χειμώνα 2015!

Ο Mel σε μια μεγάλη συνέντευξη στους New York Times, είπε ότι άρχισε να δουλεύει με της Rihanna το 2011 για το βίντεο «We Found Love«. Από εκεί γεννήθηκε μια ειδική σχέση συνεργασίας, με τον στυλίστα να μην ντύνει ένα μανεκέν, αλλά έρχεται αντιμέτωπος και χτίζουν μαζί νέες τάσεις.

Σε αντίθεση με την Lady Gaga ο οποία διαθέτει μια πρωτότυπη μόδα και εξαιρετική φαντασία, η Rihanna είναι πιο αληθινή, πιο street style. Μέσα σε δύο χρόνια έχει επηρεάσει τις συλλογές των σχεδιαστών όπως ο Tom Ford ή ο Olivier Rousteing για τον οίκο μόδας Balmain – εκ των οποίων η Rihanna είχε γίνει και πρόσωπο.

Για τα τελευταία περιοδεία «Diamonds» οι σχεδιαστές μόδας έκαναν ουρά για να την ντύσουν – από τον Riccardo Tisci για τον οίκο Givenchy τον Adam Selman, τον Jeremy Scott ή τον Alber Elbaz για τον οίκο Lanvin.
Φυσικά, όλα κάτω από το μάτι του Mel – ο οποίος ήταν επίσης ένας κριτής στο ριάλιτι σόου που παράγεται από την Rihanna, Styled To Rock!

Ο Mel Ottenberg συνεχίζει να κρατάει τη δουλειά του ως στυλίστας σε περιοδικά μόδας, όχι μόνο είναι αφιερωμένος στην όμορφη τραγουδίστρια από τα Μπαρμπάντος – αντίθετα, έπρεπε να πάρει έναν βοηθό μόνο γι ‘αυτήν – και υποστηρίζει ότι χρειάζεται 3 λεπτά για να ντύσει για να είναι υπέροχη στο red carpet!

Αφήστε το σχόλιό σας