Σε κέντρο απεξάρτησης θα νοσηλευθεί η Mel B, ύστερα από δική της απόφαση.

Η Mel B των Spice Girls αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μπει σε κλινική τον επόμενο μήνα, προκειμένου να λάβει θεραπεία για τον εθισμό της στο αλκοόλ και στο σεξ.

«Πήρα την απόφαση να ακολουθήσω ένα κατάλληλο πρόγραμμα θεραπείας τις επόμενες εβδομάδες, αλλά πρέπει να είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο, επειδή είμαι πολύ, πολύ Βρετανίδα και ξέρω ότι θα λειτουργήσει καλύτερα για εμένα», δήλωσε στη «The Sun» η 43χρονη τραγουδίστρια.

Η Melanie Brown υπογράμμισε ότι έφτασε σε αυτήν την τόσο δύσκολη επιλογή μετά το διαζύγιό της από τον τηλεοπτικό παραγωγό Stephen Belafonte.

«Οι τελευταίοι έξι μήνες ήταν απίστευτα δύσκολοι για εμένα», ανέφερε στην εφημερίδα. «Δουλεύω με ένα συγγραφέα για το βιβλίο μου, “Brutally Honest”, και ήταν απίστευτα τραυματικό να ξαναζήσω μία συναισθηματικά καταχρηστική σχέση και να αντιμετωπίσω τόσα πολλά θέματα στη ζωή μου.»

«Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπίσω όλα τα συναισθήματα που αισθάνομαι», πρόσθεσε. «Αλλά το πρόβλημα δεν ήταν ποτέ το σεξ ή το αλκοόλ, (το πρόβλημα) είναι πίσω από όλα αυτά.»

Το μέλος των Spice Girls είχε πλήρη επίγνωση ότι βρισκόταν σε ένα οριακό σημείο και τόνισε ότι κανείς δε γνωρίζει τον εαυτό της καλύτερα από εκείνη. Τώρα, αναλαμβάνει δράση για το πρόβλημά της.

Η Mel B εξήγησε επίσης γιατί αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά και δημόσια για τον εθισμό της.

«Παλεύω ακόμα, αλλά αν μπορώ να ρίξω φως στο ζήτημα του πόνου, της διαταραχής μετατραυματικού στρες και των πράξεων που κάνουν οι άνδρες και οι γυναίκες για να το καλύψουν, θα το κάνω», είπε.

«Μιλάω γι’ αυτό επειδή είναι ένα τεράστιο ζήτημα για τόσους πολλούς ανθρώπους», δήλωσε στη «The Sun».

«Η γνώση είναι δύναμη», έγραψε παράλληλα η Mel B στα κοινωνικά δίκτυα, κοινοποιώντας ένα σύνδεσμο προς έναν ιστότοπο με μία επισκόπηση της διαταραχής μετατραυματικού στρες (PTSD).

 

Αφήστε το σχόλιό σας