Τη σημασία που έχει να δείχνουμε φροντίδα και αγάπη στον εαυτό μας αναδεικνύει Meghan Trainor.

Η Meghan Trainor παρουσιάζει το ομότιτλο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ της «Treat Myself».

Ο τρίτος προσωπικός δίσκος της Αμερικανίδας τραγουδίστριας κυκλοφορεί στις 31 Αυγούστου από την Epic Records / Sony Music και ήδη έχει συστήσει τέσσερα δείγματά του με τα «No Excuses», «Let You Be Right», «Can’t Dance» και «All The Ways».

Με όχημα μία λαμπερή παραγωγή, μελωδικά πλήκτρα και ατελείωτο χάρισμα, το τραγούδι δημιουργεί ένα μήνυμα ενδυνάμωσης για τη φροντίδα και την αγάπη που πρέπει να δείχνουμε στον εαυτό μας.

Το «Treat Myself» θα είναι επίσης το soundtrack για την καμπάνια «Back To School» της αμερικανικής αλυσίδας καταστημάτων «Target», η οποία θα ξεκινήσει επίσημα να προβάλλεται από την Κυριακή 22 Ιουλίου.

Όσο προετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας δισκογραφικής δουλειάς της, η Meghan Trainor έχει επιστρέψει για δεύτερη σεζόν στην κριτική επιτροπή του νέου μουσικού talent show «The Four: Battle for Stardom» μαζί με τον DJ Khaled και τον Sean Combs (Diddy), ενώ παρουσιάστρια παραμένει η Fergie.

H Meghan Trainor έχει διακριθεί ως μία από τις πέντε γυναίκες καλλιτέχνιδες που διαθέτουν στο βιογραφικό τους ένα τραγούδι που έχει πιστοποιηθεί «διαμαντένιο», χάρη στο «All About The Bass».

Αντίστοιχα, το «All About The Bass» έχει την τιμή να αποτελεί ένα από τα 15 τραγούδια στην ιστορία που έχουν γίνει διαμαντένια στις ΗΠΑ.

Το «Treat Myself» έχει ως φόντο το πρόβλημα άγχους που αντιμετώπιζε η Meghan Trainor.

«Δεν ήμουν καλά εκπαιδευμένη για το άγχος και πώς θα μπορούσε να σε τραντάξει σωματικά. Υποθέτω ότι κανείς δεν είχε βιώσει αυτό που περνούσα, επειδή όταν έλεγα στην μητέρα μου “θα πάω στα επείγοντα περιστατικά επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω αυτή τη στιγμή”, έλεγε “όχι, όχι, θα έρθω να σου τρίψω το κεφάλι”», περιέγραψε η Meghan Trainor στο «Zach Sang Show».

«Όταν ο θεραπευτής μου με κοίταξε, είπα στον εαυτό μου: “Κοίτα, δεν τρέμεις άλλο πια και δεν είσαι δυστυχισμένη και λυπημένη! Είσαι πραγματικά ευτυχισμένη και τα πάντα πηγαίνουν τέλεια για εσένα. Μην ξεχνάς να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να κάνεις κάτι για εσένα. Πήγαινε και κάνε ένα ολοήμερο σπα ή κάνε κάτι”», πρόσθεσε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας