Το δικό της μήνυμα συμπαράστασης, δύναμης και κουράγιου στέλνει η Meghan Trainor προς την Demi Lovato.

Η Meghan Trainor πιστεύει ότι η Demi Lovato θα καταφέρει να βρει το δρόμο της στο δύσκολο αγώνα που καλείται να δώσει για την απεξάρτησή της από τις ουσίες, όπως δήλωσε στο περιθώριο των Teen Choice Awards 2018.

Λίγο πριν την έναρξη της τελετής απονομής, την Κυριακή 12 Αυγούστου στο «The Forum» του Λος Άντζελες, το «ΕΤ» συνομίλησε με τη Meghan Trainor στο κόκκινο χαλί των βραβείων, η οποία μοιράστηκε τις θετικές σκέψεις της για τη Lovato.

«Σε αγαπάμε Demi», είπε η 24χρονη Αμερικανίδα. «Είσαι τόσο δυνατή. Το ξέρουμε ότι θα επιστρέψει πιο δυνατή από ποτέ και δεν μπορώ να περιμένω για την επιστροφή της.»

Οι δύο τραγουδίστριες είχαν συναντηθεί στην ίδια σκηνή στα Βραβεία Grammy του 2016, τραγουδώντας μαζί σε ένα αφιέρωμα για τον Lionel Richie.

Η Meghan Trainor είχε μιλήσει ξανά για την Demi Lovato λίγες μόλις ώρες μετά τη δημοσίευση της είδησης ότι βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στις 24 Ιουλίου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, λόγω χρήσης υπερβολικής δόσης ουσιών.

«Μόλις είπα “σε αγαπάμε”, επειδή είναι στενάχωρο γι’ αυτήν, αλλά και για όλη την ομάδα της, την οικογένειά της και όλους γύρω της», ανέφερε τότε η Trainor.

«Γνωρίζω την ομάδα της και πρέπει να ήταν μεγάλο σοκ γι’ αυτούς», σχολίασε.

«Με βοήθησε πραγματικά να ξεπεράσω διάφορα πράγματα μου επειδή την παρακολουθούσα και έλεγα, “ξέρω ότι δεν είμαι μόνη”, δήλωσε η Meghan Trainor.

«Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο άσχημα. Και δεν ήξερα ότι πάλευε τόσο πολύ.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας