Με άλλο ένα νέο τραγούδι προμηνύει η Meghan Trainor τον καινούριο δίσκο της.

Η Meghan Trainor ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου άλμπουμ της και συγχρόνως παρουσιάζει ένα ακόμη από τα τραγούδια του.

Το «Treat Myself» είναι ο τίτλος από τον τρίτο δίσκο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου από την Epic Records / Sony Music.

Τα τρία καινούρια singles που έχει κυκλοφορήσει η Meghan Trainor κατά τη διάρκεια του 2018, έχουν καλλιεργήσει το έδαφος για την καινούρια δισκογραφική δουλειά της και έχουν δώσει μία δυνατή γεύση από τον ηχητικό προσανατολισμό που σκοπεύει να χαράξει σε αυτή την ολοκληρωμένη προσπάθεια.

Το «No Excuses», το «Can’t Dance» και το «Let You Be Right» αποτελούν μία σειρά από το pop – dance τραγούδια, επηρεασμένα όλα από τις δεκαετίες του 1980 και του 1990.

Το «All The Ways» είναι το τέταρτο κατά σειρά τραγούδι του «Treat Myself» που συστήνει η Meghan Trainor. Είναι ένα ρομαντικό pop τραγούδι, όπου η τραγουδίστρια ζητάει από το σύντροφό της να της εξηγήσει όλους τους τρόπους με τους οποίους αγαπούν ο ένας τον άλλον.

Ωστόσο ο τίτλος του άλμπουμ και το ομότιτλο τραγούδι «Treat Myself», που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, έχουν ως φόντο μία διαφορετική ιστορία που πηγάζει από το πρόβλημα άγχους που αντιμετώπιζε η Meghan Trainor.

«Δεν ήμουν καλά εκπαιδευμένη για το άγχος και πώς θα μπορούσε να σε τραντάξει σωματικά. Υποθέτω ότι κανείς δεν είχε βιώσει αυτό που περνούσα, επειδή όταν έλεγα στην μητέρα μου “θα πάω στα επείγοντα περιστατικά επειδή δεν μπορώ να αναπνεύσω αυτή τη στιγμή”, έλεγε “όχι, όχι, θα έρθω να σου τρίψω το κεφάλι”», περιέγραψε η Meghan Trainor στο «Zach Sang Show».

«Όταν ο θεραπευτής μου με κοίταξε, είπα στον εαυτό μου: “Κοίτα, δεν τρέμεις άλλο πια και δεν είσαι δυστυχισμένη και λυπημένη! Είσαι πραγματικά ευτυχισμένη και τα πάντα πηγαίνουν τέλεια για εσένα. Μην ξεχνάς να περιποιείσαι τον εαυτό σου και να κάνεις κάτι για εσένα. Πήγαινε και κάνε ένα ολοήμερο σπα ή κάνε κάτι”», πρόσθεσε.

 

Αφήστε το σχόλιό σας