«Αυτές τις εικόνες που κουβαλάμε στο μυαλό μας, ο καθένας ξεχωριστά,  αυτό το καλοκαίρι θα τις ταιριάξουμε, θα τις ξεδιπλώσουμε παρέα και θα φτιάξουμε μια μουσική ιστορία, πάντα πιστοί στη μεγάλη μας αγάπη: τη μουσική και το τραγούδι. Παραμένοντας εραστές των απροσδόκητων συναντήσεων και της επόμενης έκπληξης.»

Με αυτά τα λόγια Ελευθερία Αρβανιτάκη και Μπάμπης Στόκας είχαν προλογίσει τις καλοκαιρινές τους εμφανίσεις. Εμφανίσεις με ένα πλούσιο σε χρώματα και εικόνες πρόγραμμα με τραγούδια που το κοινό δε σταμάτησε να τραγουδάει σε όλη τη διάρκεια τους.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, σε ένα δυναμικό πρόγραμμα με επιλογές από το ανεξάντλητο ρεπερτόριο της αλλά και «Άρωμα» από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο και ο Μπάμπης Στόκας με τις υπέροχες μπαλάντες της πρόσφατης δουλειάς του «Η Αυλή των Τρελών» αλλά και τα πολυαγαπημένα τραγούδια από την εποχή των Πυξ Λαξ. Μια απροσδόκητη συνάντηση που γέννησε μαγικές μουσικές στιγμές.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας μας έχουν ήδη χαρίσει πολλές βραδιές γεμάτες έντονα συναισθήματα από τη μία και έναν εκρηκτικό δυναμισμό από την άλλη.

Ξεχωριστά είναι τα σημεία του προγράμματος που η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας μοιράστηκαν τα τραγούδια τους και αντάλλαξαν ρόλους στη σκηνή. Ντουέτα απρόσμενα και αυτονόητα οικεία από την άλλη: «Με το ίδιο μακό», «Τι είναι αυτό που μας ενώνει», «Έφυγες νωρίς», «Ανόητες αγάπες» αλλά και το «Ποιος τη ζωή μου» λίγο πριν το τέλος της συναυλίας. «Έπαψες αγάπη να θυμίζεις» από την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια πολύ δική της δυνατή ερμηνεία, αλλά και το εμβληματικό «Ερωτικό» ερμηνευμένο πολύ ιδιαίτερα από τον Μπάμπη Στόκα. Παραδοσιακά της Κρήτης, αλλά και ρεμπέτικα όπως τα «Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» και «Τα ματόκλαδά σου λάμπουν» να εναλλάσονται με σημερινά τραγούδια σε ένα πρόγραμμα που έρεε και τους κράτησε όλους εκεί.

Με «χίλιες δυο εικόνες στο μυαλό» η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Μπάμπης Στόκας συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους.

Επόμενοι σταθμοί:

Δευτέρα 3/9: Δράμα (ΦΑΡΑΓΓΙ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ)
Τετάρτη 5/9:  Ιωάννινα (ΘΕΑΤΡΟ ΕΗΜ)
Πέμπτη 6/9: Έδεσσα (ΘΕΑΤΡΟ ΓΑΒΑΛΙΩΤΙΣΣΑ)

Μαζί τους οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Κτιστάκης /τύμπανα
Γιάννης Κωνσταντινίδης / ηλεκτρική + ακουστική κιθάρα
Τεό Γκουτσίδης/ ηλεκτρική κιθάρα
Χρήστος Βογιατζής/ μπάσο
Γιάννης Κυριμκυρίδης / πλήκτρα
Θωμάς Κωνσταντίνου / ούτι,λάουτο,μαντολίνο,τζουράς,κρουστά

Αφήστε το σχόλιό σας