Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 1ο «SGS Family & Pets Festival» (pics)

-

Ο κόσμος αγκάλιασε τη φιλοζωική πρωτοβουλία του «SGS Family & Pets Festival».

Με μεγάλη επιτυχία και αποκορύφωμα μία μοναδική συναυλία, πραγματοποιήθηκε το 1ο «SGS Family & Pets Festival», η ξεχωριστή φιλοζωική εκδήλωση που διοργάνωσε η «Save a Greek Stray» σε συνεργασία με την Panik Records.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, έφεραν σε επαφή ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη για τους σκύλους.

Μικροί και μεγάλοι, πολλοί με παρέα τους τετράποδους φίλους τους, συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου στη Μαρίνα Φλοίσβου, όπου ενημερώθηκαν για τα ζώα συντροφιάς, είχαν την ευκαιρία υιοθεσίας αδέσποτων σκύλων και ψυχαγωγήθηκαν με παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar και τραγούδια.

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με μία μεγάλη και μοναδική συναυλία δίπλα στη θάλασσα, στην οποία έδωσαν τον ρυθμό τους οι Playmen, οι πιο σημαντικοί Έλληνες DJs και παραγωγοί της τελευταίας δεκαετίας.

Στο stage ανέβηκαν οι Ελένη ΦουρέιραΤάμταDemyΑναστάσιος ΡάμμοςΒαγγέλης Κακουριώτης και Courtney Parker, που ξεσήκωσαν το κοινό με τα τραγούδια τους, ενώ στο φινάλε επιφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη, τραγουδώντας μία ιδιαίτερη διασκευή του «One Love» του Bob Marley.

ΤΑΜΤΑ (2) - 1st SGS Family & Pets Festival

Η «Save a Greek Stray» είναι μία φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων.

Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας:

Τα ζώα συντροφιάς δε θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.

Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

Φωτογραφίες

 

Αφήστε το σχόλιό σας