Με δάκρυα η Avril Lavigne μιλάει για την αρρώστια της
Avril Lavigne

Η Avril συγκινείτε ενώ μιλάει για την αρρώστια της στην τηλεόραση

Η Avril Lavigne σε πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για την μάχη της κατά της νόσου του Lyme, που την χτύπησε στο τέλος του 2014 και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.  Είναι γεγονός ότι η Avril πέρασε τρομερά δύσκολες στιγμές, ειδικά στην αρχή, όταν δεν ήταν σαφές τι έπρεπε να κάνει και οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν μια σωστή διάγνωση.

Ήταν η χειρότερη περίοδος της ζωής της: «Ήμουν καθηλωμένη στο κρεβάτι τον περασμένο Οκτώβρη. Οι γιατροί άνοιξαν τον υπολογιστή τους και έλεγαν πράγματα όπως: «το σύνδρομο χρόνιας κόπωσης» ή «Γιατί Avril  δεν προσπαθείς να σηκωθείς από το κρεβάτι και να παίξεις  πιάνο;»  Ήταν όλο ένα «Είσαι σε κατάθλιψη;».

Ευτυχώς δεν ήταν κατάθλιψη ή  μια ανίατη ασθένεια, όπως τονίζει η ίδια Avril: «Είμαι στη μέση της θεραπείας, αισθάνομαι πολύ καλύτερα και αρχίζω να βλέπω πρόοδο. Είμαι χαρούμενη που θα αναρρώσω 100%. Υπάρχει ελπίδα. Η νόσος του Lyme υπάρχει, αλλά μπορεί να θεραπευθεί. Απλά θέλω να βγω έξω και να κάνω αυτό που αγαπώ. Μετά από αυτή την εμπειρία αγαπώ τη ζωή ακόμα περισσότερο.»

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την Avril φανερά συγκινημένη να μιλάει για την περιπέτεια της.

Περαστικά Avril!

Αφήστε το σχόλιό σας