Ο Γιώργος Μαζωνάκης καλωσορίζει την Άντζελα Δημητρίου και το Νίκο Κουρκούλη στο «Έναστρον».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης επιθυμούσε να φέρει πλάι του στο «Έναστρον» τη μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού Άντζελα Δημητρίου αλλά και να έχει ξανά δίπλα του έναν φίλο από τα παλιά, τον Νίκο Κουρκούλη.

To κοινό θα απολαύσει μια συνύπαρξη αβίαστη, που βασίζεται στην βαθιά εκτίμηση, στον σεβασμό και σε έναν κοινό στόχο: Να προσφέρει ψυχαγωγία με τον ιδανικό τρόπο και με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο σε κάθε επίπεδο: από την ατμόσφαιρα, ως τα σκηνικά, τις ενδυματολογικές επιλογές, την φιλοξενία και βεβαίως το ρεπερτόριο.

Το ρεπερτόριο που θα παρουσιαστεί αποτελείται αποκλειστικά και μόνο από μεγάλες επιτυχίες, διαχρονικές, αδιαμφισβήτητες.

Όλα τους είναι τραγούδια που έχουν γράψει την δική τους ιστορία. Δε θα υπάρξει ούτε μια στιγμή στο πρόγραμμα που δε θα νιώθει την ανάγκη το κοινό να τραγουδήσει, να χορέψει στον ρυθμό ή απλά να αφεθεί να χαθεί μέσα στο τραγούδι.

Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Μαζωνάκη που ανεβάζει τον πήχη στην νυχτερινή Αθήνα. Μια νέα εμπειρία για το κοινό δημιουργείται στην Αθήνα από την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 14 Δεκεμβρίου (νέα ημερομηνία).

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Τις ενορχηστρώσεις επιμελούνται ο Γιάννης Λιονάκης, ο Χαράλαμπος Μαραγκός και ο Γιάννης Κυφωνίδης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας