Ο Γιώργος Μαζωνάκης μίλησε για το ολοκαίνουριο τραγούδι – έκπληξη που ηχογράφησε μαζί με τους Stavento.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Stavento αναμένεται να ενώσουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι που θα συζητηθεί και θα μονοπωλήσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες το φετινό καλοκαίρι.

Με αφορμή αυτή τη δισκογραφική συνύπαρξη, ο «Μαζώ» μίλησε μέσω τηλεφώνου στη Ναταλία Γερμανού και στην τηλεοπτική εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο», την Κυριακή 22 Απριλίου.

«Ο Μιχάλης όταν λοιπόν συζητούσαμε χρησιμοποιούσε πολλές φορές τη λέξεις “αγαπώ”, “σ’ αγαπάω”, “αγαπάω αυτό… αγαπάω εκείνο…” Ρωτάω κάποια στιγμή και του λέω, η λέξη “αγαπώ” ξέρεις τι σημαίνει; Όπως έχω ρωτήσει πολλούς ανθρώπους», διηγείται ο ανατρεπτικός καλλιτέχνης.

Όταν έδωσε τη δική του απάντηση ο Μιχάλης Κουινέλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκρίθηκε: «Όχι, θέλω να μου πεις την ακριβή σημασία», με τον «ΜΕΘ» να παραδέχεται ότι δεν τη γνωρίζει. «Η λέξη “αγαπάω” είναι από το “ἄγαν” και “πάω” (σ.σ. τη ρίζα «πα-»), που σημαίνει πάω μαζί σου στην υπερβολή, παύλα, υπερπροστατεύω», ανέλυσε ο Μαζωνάκης. «Ο Μιχάλης μαγεύτηκε με αυτό που του είπα και έγραψε ένα τραγούδι.»

Κάπως έτσι γεννήθηκε ο τίτλος του επερχόμενου τραγουδιού «Αγαπώ Σημαίνει…», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Minos EMI / Universal, ενώ στον ήχο του θα αναμείξει τη ρέγκε μουσική με άλλες επιρροές.

Η προώθηση της συνεργασίας του Γιώργου Μαζωνάκη με τους Stavento ξεκινά με έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο. Οι δύο καλλιτέχνες κλείστηκαν για ένα εικοσιτετράωρο σε ένα στούντιο και τα καλύτερα από όσες σπαρταριστές στιγμές που διαδραματίστηκαν εκείνες τις ώρες, γίνονται αφορμή για μία μίνι διαδικτυακή σειρά στο YouTube.

Το πρώτο από τα πέντε επεισόδια είναι γεγονός.

«Αυτό ήταν μία ιδέα που είχαμε όλοι η ομάδα μαζί, να κάνουμε κάτι το οποίο να είναι για το ξεκίνημα και για το promo του τραγουδιού», αρχίζει να εξηγεί ο Γιώργος Μαζωνάκης.

«Να μην είναι απλώς ένα δελτίο τύπου. Να κάνουμε κάτι που κάνουν και οι άνθρωποι στο εξωτερικό, να υπάρχει ένα βίντεο γυρισμένο επαγγελματικά, να υπάρχουν πέντε επεισόδια που σε προδιαθέτουν για το κομμάτι και να είναι ένα πράγμα που να έχει ενδιαφέρον. Η ιδέα να μας κλείσουν 24 ώρες εκεί ήταν καταπληκτική», αναφέρει.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Γιώργος Μαζωνάκης αποκάλυψε τη συνεργασία – «βόμβα» με το Σάκη Ρουβά στην ίδια σκηνή.

 

Αφήστε το σχόλιό σας