Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Stavento επισφραγίζουν τη δισκογραφική συνεργασία τους με μία καλοκαιρινή περιοδεία που θα κάνει στάση και στην πρωτεύουσα.

«Καλοκαίρι Σημαίνει» ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι Stavento στο Κατράκειο, για μία μοναδική συναυλία τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

Εκείνο είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα ανοιχτό σύγχρονο θέατρο της χώρας. Εκείνος είναι ο χαρισματικός καλλιτέχνης που γεμίζει τους χώρους όπου εμφανίζεται με εκρηκτική ενέργεια και πάθος.

Εκείνο είναι ένας θρυλικός συναυλιακός χώρος που έχει ακούσει από το μπουζούκι του Βασίλη Τσιτσάνη μέχρι το πιάνο της Nina Simone. Εκείνος είναι ο πιο ανατρεπτικός και πρωτοπόρος καλλιτέχνης της γενιάς του που δεν χωρά κάτω από ταμπέλες.

Εκείνο κι εκείνος έχουν μία κοινή αφετηρία, την ίδια ρίζα. Τη Νίκαια.

Γιώργος Μαζωνάκης live στο Κατράκειο, σημαίνει Γιώργος Μαζωνάκης live στο σπίτι του. Ο Γιώργος επιστρέφει στη γειτονιά του, στο παρελθόν του, στους παλιούς φίλους.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής ξεκινάει την καλοκαιρινή περιοδεία παρέα με τους Stavento, μετά την επιτυχημένη του συνεργασία με τον Μιχάλη (ΜΕΘ) Κουινέλη που υπογράφει τους στίχους και τη μουσική στο καινούριο του single, «Αγαπώ Σημαίνει».

Οι 15χρονοι Stavento συμπληρώνουν με τα χρόνια παρουσίας τους στη δισκογραφία το όριο ενηλικίωσης. Το συγκρότημα από την Αλεξανδρούπολη είναι οι πιο ωραίοι έφηβοι της εναλλακτικής μουσικής, αλλά και ένα καταφύγιο χωρίς ταμπέλες όπου ενώνονται πολλά μουσικά είδη.

Μετά το δέσιμο που είδαμε να δημιουργείται ανάμεσα στον Γιώργο και τον Μιχάλη στην πολύ επιτυχημένη σειρά από απολαυστικά video στο YouTube κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη, δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε το πιο συναρπαστικό live του φετινού καλοκαιριού.

 

Αφήστε το σχόλιό σας