Οι περιπέτειες συνεχίζονται για τον Γιώργο Μαζωνάκη και τον Μιχάλη Κουινέλη που κλείστηκαν σε ένα στούντιο για ένα 24ωρο.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης έκανε και πάλι τη διαφορά!

Είναι στο μυαλό όλων μας ως ο καλλιτέχνης με την πιο έντονη και ξεχωριστή προσωπικότητα. Απόλυτα χαρισματικός και πάντα πρωτοπόρος, δεν επαναπαύεται ποτέ και διαρκώς εξελίσσεται.

Με αφορμή το νέο του τραγούδι, ο Γιώργος Μαζωνάκης δημιούργησε μία σειρά από Youtube videos με πρωτότυπο περιεχόμενο. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας καλλιτέχνης – τραγουδιστής δημιουργεί native πρωτότυπο υλικό αποκλειστικά στο κανάλι του στο YouTube.

Το concept αυτών των videos είναι αναπάντεχο. Για ένα 24ωρο, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης Κουινέλης από τους Stavento βρίσκονται σε ένα studio.

Απολαύσαμε όλοι το πρώτο επεισόδιο. To είδαμε, το χαρήκαμε, γελάσαμε, το μοιραστήκαμε. Ήρθε η ώρα για το δεύτερο που όλοι περιμένουμε.

Στο δεύτερο video που μπορείτε να απολαύσετε αποκλειστικά στο επίσημο κανάλι του Γιώργου Μαζωνάκη στο YouTube από σήμερα, Παρασκευή 27 Απριλίου, οι δύο καλλιτέχνες μιλάνε με τραγούδια και κοντράρουν ο ένας τον άλλον.

Ένα 24ωρο για τους δύο καλλιτέχνες, πέντε videos για όλους εσάς στις οθόνες σας!

Μείνετε συντονισμένοι μέχρι τις 4 Μαΐου για το επόμενο video.
Τι σημαίνει αγαπώ; Ό,τι συμβαίνει, κάτι σημαίνει…

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας