Γιώργος Μαζωνάκης και Κατερίνα Στανίση ενώνουν φέτος τις δυνάμεις τους και συνεχίζουν τη συνεργασία τους και στην Αθήνα!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Κατερίνα Στανίση αυτή την άνοιξη συνέπραξαν για πρώτη φορά μαζί επί πίστας και ανέβηκαν έως την πόλη της Θεσσαλονίκης όπου και ξεκίνησαν τις κοινές τους εμφανίσεις! Ήταν μία συνεργασία στην οποία κυριάρχησε το λαϊκό στοιχείο και είχε την τιμητική της από το κοινό της πόλης.

Όπως ήταν φυσικά αναμενόμενο το σχήμα θα παρουσιαστεί και στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, τηρώντας την πετυχημένη παράδοση των τελευταίων χρόνων, ανεβαίνει στο stage του «Thalassa People ‘s Stage», και αυτό το καλοκαίρι. Ακριβώς την ίδια περίοδο, τέλος Αυγούστου, στις 23/8. Φέτος όμως έχει στις αποσκευές του ένα από τα πιο πετυχημένα album του, το «Λείπει πάλι ο Θεός» που το ένα single διαδέχεται το άλλο, με ακόμη μεγαλύτερη απήχηση μεταξύ τους, σε μια χρονιά ιδιαίτερη για τον ίδιο, εφόσον συμπληρώνονται τα 20 χρόνια του στη δισκογραφία και ο απόηχος της συναυλίας του στο Κατράκειο στις 8 Ιουνίου παραμένει ακόμη δυνατός.

Δέκα νύχτες όπως πάντα διαφορετικές μεταξύ τους, με την ατμόσφαιρα ενός πάρτυ διαρκείας που μόνο ο συγκεκριμένος οικοδεσπότης ξέρει να το προκαλεί…

Η Κατερίνα Στανίση δίνει το δικό της στίγμα σε αυτές τις μοναδικές βραδιές, και αν το «Σ’ έχω κάνει Θεό» είναι η πρώτη στιγμή που τους συνέδεσε στο stage του «Thalassa People ‘s Stage» δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως θα ακολουθήσουν πολλές και πιο δυνατές.

Από την Παρασκευή 23/8 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο για 10 μόνο εμφανίσεις.

Αφήστε το σχόλιό σας