Γιώργος Μαζωνάκης και Κατερίνα Στανίση ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο «Thalassa People΄s Stage» βάζοντας… φωτιά στον Αστέρα Γλυφάδας!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, τηρώντας την πετυχημένη παράδοση των τελευταίων χρόνων, ανεβαίνει στο stage του Thalassa People ‘s Stage, και αυτό το καλοκαίρι. Ακριβώς την ίδια περίοδο, τέλος Αυγούστου, στις 23/8.

Φέτος όμως έχει στις αποσκευές του ένα από τα πιο πετυχημένα album του, το «Λείπει πάλι ο Θεός» που το ένα single διαδέχεται το άλλο, με ακόμη μεγαλύτερη απήχηση μεταξύ τους, σε μια χρονιά ιδιαίτερη για τον ίδιο, εφόσον συμπληρώνονται τα 20χρονα του στη δισκογραφία και ο απόηχος της συναυλίας του στο Κατράκειο στις 8 Ιουνίου παραμένει ακόμη δυνατός.

Δέκα νύχτες όπως πάντα διαφορετικές μεταξύ τους, με την ατμόσφαιρα ενός πάρτυ διαρκείας που μόνο ο συγκεκριμένος οικοδεσπότης ξέρει να το προκαλεί…

Η Κατερίνα Στανίση δίνει το δικό της στίγμα σε αυτές τις μοναδικές βραδιές, και αν το «Σ’ έχω κάνει Θεό» είναι η πρώτη στιγμή που τους συνέδεσε στο stage του Τhalassa People’s Stage δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως θα ακολουθήσουν πολλές και πιο δυνατές.

Η έναρξη του σχήματος την προηγούμενη Παρασκευή (23/8) συγκέντρωσε τα φώτα της διασημότητας και το ενδιαφέρον πολλών επωνύμων προσώπων και ανθρώπων από το χώρο του τραγουδιού. Χαρακτηριστικά είδαμε στους παρευρισκόμενους, μεταξύ άλλων, τη Στέλλα Καλλήτην Τάμτα και το Νίκο Γκάνο.

Αφήστε το σχόλιό σας