Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μαζί με τον κοινό θα περάσουν ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος συμμαχούν στο «Έναστρον», σε μία συνάντηση που αφήνει ισχυρό αποτύπωμα, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες να… μπερδεύονται γοητευτικά πάνω στη σκηνή.

Ο κόσμος έδειξε την προτίμηση του από την πρώτη στιγμή και αναδεικνύει το «Έναστρον» ως την κορυφαία επιλογή διασκέδασης στην πόλη τον φετινό χειμώνα!

Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και η χημεία που υπάρχει μεταξύ τους αλλά και με τον κόσμο, είναι αυτό που απογειώνει τις νύχτες στο «Έναστρον».

Εκτός από το κοινό της πρωτεύουσας που κάθε Παρασκευή και Σάββατο δίνει δυναμικά το παρόν, θαυμαστές των τριών καλλιτεχνών από την περιφέρεια, την Κύπρο αλλά και την ομογένεια ταξιδεύουν κάθε εβδομάδα για να απολαύσουν από κοντά τον Γιώργο Μαζωνάκη την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο.

Στο σχήμα συμμετέχει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Το «Έναστρον» στην προσπάθεια του να καλύψει τις ανάγκες του κοινού λόγω της μεγάλης ζήτησης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το εορταστικό πρόγραμμα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, επεκτείνοντάς το σε δύο τετραήμερα party.

Χριστούγεννα
Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου
Σάββατο 23 Δεκεμβρίου
Κυριακή 24 Δεκεμβρίου
Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου

Πρωτοχρονιά
Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου
Σάββατο 30 Δεκεμβρίου
Κυριακή 31 Δεκεμβρίου
Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

Διαβάστε ακόμα: Εκρηκτική πρεμιέρα στο «Έναστρον»
για Γιώργο Μαζωνάκη, Πάολα και Στέλιο Ρόκκο

Γιώργος Μαζωνάκης - Πάολα - Στέλιος Ρόκκος - Έναστρον - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας