Τρεις ασυναγώνιστοι καλλιτέχνες, μία ανεπανάληπτη συνύπαρξη. Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος μοιράζονται την ίδια σκηνή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος έρχονται στο «Έναστρον». Μία συνάντηση που θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα σε μία εποχή που οι μεγάλες συνεργασίες σπανίζουν και το κοινό διεκδικεί δυναμικά να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες να… μπερδεύονται γοητευτικά πάνω στη σκηνή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας έχει συνηθίσει στις ανατροπές αλλά επιμένει ευρηματικά σε αυτές. Ο δικός του τρόπος παραμένει ασυναγώνιστος γι αυτό και πάντα πρωταγωνιστεί. Οι εκρήξεις του, εσωτερικές και σκηνικές, πάντα συμβαδίζουν μεταξύ τους και τον χρήζουν star. Ξέρει να πατάει γερά γι’ αυτό και είναι ανεπανάληπτος.

Η Πάολα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια με το πάθος και το δυναμισμό της, έρχεται να μας παρασύρει στους δικούς της ρυθμούς. Εκρηκτική όπως πάντα, μας καθηλώνει με τις ερμηνείες της και τη σκηνική της παρουσία.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης και δημιουργός συμπράττει στο πιο ανατρεπτικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας. Ένας ερμηνευτής που ξεχωρίζει γιατί παραμένει ασυμβίβαστος και μοναδικός.

Συμμετέχει ο Δήμος Αναστασιάδης.

Φέτος το «Έναστρον» κάνει τη διαφορά γιατί οι νύχτες μας αξίζουν κάτι παραπάνω από τις ημέρες μας. Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Το σχήμα ξεκινάει εμφανίσεις από την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου.

Γιώργος Μαζωνάκης - Πάολα - Στέλιος Ρόκκος (Έναστρον - αφίσα) - Hit Channel

Light design: Σπύρος Κουρκουμέλης
Μουσική επιμέλεια – Ενορχήστρωση: Γιάννης Λιονάκης, Γιώργος Νάτσιος
Sound engineering: Αντώνης Παραμύθης, Γιάννης Βενιός, Γιώργος Μαθιέλης, Γιώργος Σωτηρόπουλος

ΕΝΑΣΤΡΟΝ
Πειραιώς 178
Τηλέφωνα κρατήσεων: 210 3413550 – 210 3413552

Αφήστε το σχόλιό σας