Για ένα ακόμη διήμερο θα συνεχιστεί η συνεργασία του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους  με ένα διήμερο closing party.

Ο κόσμος είναι ο πιο αυστηρός, αλλά και ο πιο δίκαιος κριτής. Δεν είναι τυχαίο πως το φετινό σχήμα του «Έναστρον» χαρακτηρίστηκε από το κοινό ως το καλύτερο των τελευταίων ετών.

Τρεις σπουδαίοι καλλιτέχνες, ο καθένας με τη δική του μακροχρόνια πορεία στο τραγούδι και με το ξεχωριστό του στυλ, ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα ήταν κάθε Παρασκευή και Σάββατο να σημειώνεται sold out στο ιστορικό νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας έχει συνηθίσει στις ανατροπές αλλά επέμεινε ευρηματικά σε αυτές. Οι εκρήξεις του, εσωτερικές και σκηνικές, πάντα συμβάδιζαν μεταξύ τους και τον χρήζουν star.

Η Πάολα, η σημαντικότερη λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της, με το πάθος και το δυναμισμό της παρέσυρε στους δικούς της ρυθμούς. Εκρηκτική όπως πάντα, μας καθήλωσε με τις ερμηνείες της και τη σκηνική της παρουσία.

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας διαχρονικά σύγχρονος καλλιτέχνης και δημιουργός συνέπραξε στο πιο ανατρεπτικό πρόγραμμα της νυχτερινής Αθήνας. Ένας ερμηνευτής που ξεχώρισε γιατί παραμένει ασυμβίβαστος και μοναδικός.

Συμμετείχε ο Δήμος Αναστασιάδης. Την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κέρδισαν το βραβείο του πιο δυναμικού σχήματος στη νυχτερινή ζωή της πόλης, δικαίως. Όλα τα ωραία όμως κάποτε τελειώνουν, έτσι αυτή την εβδομάδα θα είναι το τελευταίο διήμερο στο «Έναστρον».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος σας περιμένουν την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Μαρτίου.

Αφήστε το σχόλιό σας