Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος θα μοιραστούν τη σκηνή.

Είναι γεγονός! Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος συμμαχούν επάνω στη σκηνή του ίδιου νυχτερινού κέντρου γα να δώσουν άλλο νόημα στη νυχτερινή Αθήνα.

Τρεις ξεχωριστές και εξίσου αγαπημένες φωνές διασταυρώνονται σε ένα μονοπάτι. Ένα καθ’ όλα προσωπικό και ιδιαίτερο καλλιτεχνικό στιλ που προσδιορίζει τον καθένα ενώνεται σε ένα εκρηκτικό μείγμα. Ο πιο ανατρεπτικός καλλιτέχνης της γενιάς του, η πιο hot λαϊκή τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων και ένας από τους κορυφαίους ερμηνευτές και συνθέτες, δημιουργούν ένα ασυναγώνιστο μουσικό σχήμα που θα συζητηθεί όσο κανένα άλλο και θα προκαλέσει αίσθηση.

Η συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη με την Πάολα στον ίδιο είχε γίνει γνωστή από την προηγούμενη άνοιξη, όπως είχαμε μεταφέρει, χωρίς ωστόσο να είχε υπάρξει επίσημη ανακοίνωση. Το τελευταίο διάστημα είχε αρχίσει φημολογία για τον τρίτο καλλιτέχνη που θα συμπλήρωνε την παρέα τους και το όνομα του Στέλιου Ρόκκου ήταν μέσα στους ψιθύρους.

Η επίσημη επιβεβαίωση για το απόλυτο σχήμα της επόμενης σεζόν έρχεται δια μέσου του Γιώργου Μαζωνάκη και μίας ανάρτησης στους λογαριασμούς του στα κοινωνικά δίκτυα, αναγγέλλοντας το επόμενο σχέδιό του μετά το «The X Factor 2», όπου παρεμπιπτόντως νικητής αναδείχθηκε διαγωνιζόμενος από τη δική του ομάδα.

Το νυχτερινό κέντρο που θα υποδεχθεί τη συνύπαρξη του Γιώργου Μαζωνάκη, της Πάολα και του Στέλιου Ρόκκου είναι το «Έναστρον», επί της Λ. Πειραιώς, στο οποίο εμφανίστηκε ο πρώτος μεσούσης της σεζόν με ένα one man show που βρήκε το «Σημείο G» του αθηναϊκού nightlife.

Λίγο πριν την έναρξη των εμφανίσεών τους στην Αθήνα με τον Γιώργο Μαζωνάκη, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος θα πραγματοποιήσουν μία σειρά κοινών εμφανίσεων στη Θεσσαλονίκη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας