Όλα η Αθήνα ήταν στη sold out έναρξη των εμφανίσεων που πραγματοποιούν από κοινόύ οι Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Στέλιος Ρόκκος.

O Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα και ο Στέλιος Ρόκκος είχαν μία εκρηκτική πρεμιέρα, το βράδυ της Παρασκευής 10 Νοεμβρίου.

Έχουμε δει αρκετές επιτυχημένες πρεμιέρες, αλλά αυτό που έγινε στο «Έναστρον» δεν έχει προηγούμενο. Ο κόσμος αγκάλιασε το σχήμα από την πρώτη μέρα και απόλαυσε ένα φαντασμαγορικό show που όμοιο του δεν έχει υπάρξει ξανά.

Μία συνάντηση που θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα σε μία εποχή που οι μεγάλες συνεργασίες σπανίζουν και το κοινό διεκδικεί δυναμικά να απολαύσει τους αγαπημένους του καλλιτέχνες να… μπερδεύονται γοητευτικά πάνω στη σκηνή.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Πάολα, ο Στέλιος Ρόκκος και ο Δήμος Αναστασιάδης ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους στο γνωστό στέκι της Πειραιώς και το κοινό τους αποθέωσε. Ο καθένας, με το δικό του στυλ και προσωπικότητα, έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και χάρηκε κάθε λεπτό πάνω στην σκηνή.

Το κέφι ανέβηκε όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης συνέπραξε μουσικά πάνω στο stage με την Πάολα και τον Στέλιο Ρόκκο και το χειροκρότημα του κοινού επιβεβαίωσε πως φέτος το χειμώνα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Έναστρον».

Πάρτε μία μικρή γεύση με το φωτογραφικό υλικό. Τα υπόλοιπα από κοντά, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο πιο δυναμικό σχήμα του φετινού χειμώνα!

Αφήστε το σχόλιό σας