Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Παντελής Παντελίδης ξεκινούν τις εμφανίσεις τους στο «Teatro»!

Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Παντελής Παντελίδης ενώνουν αυτό το χειμώνα τις δυνάμεις τους στο «Teatro» και η επικείμενη συνεργασία τους αύξησε κατακόρυφα την προσμονή από το πρώτο άκουσμά της.

Η ώρα της πρεμιέρας για το σχήμα της χρονιάς έχει σημάνει, με τους τρεις αγαπημένους καλλιτέχνες να ξεκινούν τις εμφανίσεις τους από την προσεχή Παρασκευή 21 Νοεμβρίου. Άπαντες, μάλιστα, υποδέχονται τους θαυμαστές τους με νέες κυκλοφορίες στο μουσικό πρόγραμμά τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με το «Τέρμα», η Πάολα με το «Έχω Μια Ζωή» και ο Παντελής Παντελίδης με τα «Να Σου Πω» και «Σκούπισε Τα Πόδια Σου Πέρασε», αλλά και με όλες τις υπόλοιπες επιτυχίες τους, υπόσχονται «καυτά» βράδια διασκέδασης.

Μαζί τους θα εμφανίζονται οι Freaky Fortune και η Μαλού.

Από τις 21 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο, Γιώργος Μαζωνάκης, Πάολα και Παντελής Παντελίδης θα μας κρατούν συντροφιά στο «Teatro» και με την προτίμηση του αθηναϊκού κοινού, που είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη, θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι τις πρώτες στιγμές της άνοιξης.

Teatro Music Hall
Λ. Ποσειδώνος 26 – 28, Καλλιθέα
www.teatromusichall.gr
Τηλ.: 210 94 00 726 – 727

 

Διαβάστε ακόμη:

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του συντάκτη του και της παρούσας ιστοσελίδας βάσει του Ν. 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης που έχει κυρωθεί με το Ν. 100/1975. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του με οποιοδήποτε μέσο ή τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς γραπτή άδεια του δημιουργού.

Αφήστε το σχόλιό σας