Γιώργος Μαζωνάκης & Πάολα ετοιμάζονται να δώσουν συνέχεια στις εμφανίσεις τους ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη και επιστρέφοντας στη συνέχεια στην Αθήνα!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα μετά την τελευταία τους σύμπραξη πριν λίγο καιρό στη σκηνή του «Fantasia», είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τις κοινές εμφανίσεις τους, αρχικά, σε νέα πόλη, αλλά και, μετέπειτα, σε νέο χώρο στην Αθήνα.

Η καλλιτεχνική «χημεία» τους θεωρείται πλέον δεδομένη. Οι δύο πιο ανατρεπτικοί τραγουδιστές της ελληνικής σκηνής, 3 χρόνια από την τελευταία συνεργασία τους τη σεζόν ’10 – ’11 στο «Βοτανικό», βρέθηκαν ξανά μαζί σε μία εκρηκτική συνάντηση στην παραλιακή. Το κοινό αγκάλιασε με θέρμη το μουσικό πρόγραμμά τους και η επιτυχία συνεχίζεται!

Γιώργος Μαζωνάκης και Πάολα δίνουν συνέχεια στις εμφανίσεις τους, οι οποίες, πριν ξεκινήσουν και πάλι στην Αθήνα, μεταφέρονται στη Θεσσαλονίκη. Η «Πύλη Αξιού» θα είναι το νυχτερινό κέντρο της Μακεδονικής πρωτεύουσας που από την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου θα υποδεχθεί τους δύο καλλιτέχνες για περιορισμένες παραστάσεις.

Έπειτα, ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα αναμένεται να «μετακομίσουν» στο «Teatro», στην Αθήνα, το κέντρο όπου η Πάολα εμφανίζεται με μεγάλη επιτυχία τις τελευταίες χρονιές.

Αφήστε το σχόλιό σας