Μετατίθεται η πρεμιέρα στο «Έναστρον».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης θα ξεκινήσει σε νέα ημερομηνία τις εμφανίσεις του με την Άντζελα Δημητρίου και το Νίκο Κουρκούλη.

Υπάρχει ο δαίμων του τυπογραφείου, αλλά και ο δαίμων της… πίστας και της τεχνολογίας ο οποίος έβαλε το «χεράκι» του και στο «Έναστρον», λίγο πριν την προγραμματισμένη έναρξη την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου.

Λόγω απρόοπτων τεχνικών προβλημάτων που προέκυψαν, αποφασίστηκε να μετατεθεί η πρεμιέρα για την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, αφού όλοι οι συντελεστές του σχήματος δεν συμβιβάζονται με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο που έχουν σχεδιάσει φέτος στο «Έναστρον».

Αλλά οι αναποδιές και οι ανάδρομοι πλανήτες δεν τους πτοούν.

Γιώργος Μαζωνάκης - Άντζελα Δημήτριου - Νίκος Κουρκούλης - Hit Channel

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο καλλιτέχνης με το ανεξάντλητο ρεπερτόριο και τη μοναδική αισθητική, η Άντζελα Δημητρίου, μία ντίβα του κλασικού λαϊκού τραγουδιού και ο Νίκος Κουρκούλης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, ενώνονται και δημιουργούν ένα καλειδοσκόπιο συναισθημάτων και αναμνήσεων που προκαλεί έντονες συγκινήσεις.

Η επιθυμία του Γιώργου Μαζωνάκη να βρεθεί στη σκηνή με την Άντζελα Δημητρίου και το Νίκο Κουρκούλη πραγματοποιείται με ένα σχήμα που θα βάλει «Φωτιά στα Σαββατόβραδα», αφήνοντας στο πέρασμά του λάμψη και ιστορία.

Ραντεβού την επόμενη Παρασκευή για την νέα εμπειρία στην αθηναϊκή νύχτα με οικοδεσπότη τον Γιώργο Μαζωνάκη και πλάι του την Αντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη.

Την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Ρήγος. Τις ενορχηστρώσεις επιμελούνται ο Γιάννης Λιονάκης, ο Χαράλαμπος Μαραγκός και ο Γιάννης Κυφωνίδης.

 

Αφήστε το σχόλιό σας