Μία ξεχωριστή συνεργασία. Ο Γιώργος Μαζωνάκης έδωσε την πάσα και ο Μιχάλης Κουινέλης έγραψε το «Αγαπώ Σημαίνει».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento, δύο άνθρωποι ξένοι μεταξύ τους και ανατρεπτικοί, συναντιούνται μέσω της μουσικής σε ένα τραγούδι για την αγάπη, ένα συναίσθημα που είναι κάθε φορά και μοναδικό, κάθε φορά και πιο έντονο.

Η αγάπη είναι ο δρόμος που περπατώντας τον, συναντιούνται φίλοι, ξένοι, ερωτευμένοι. Η αγάπη είναι κοινή γλώσσα σε όλο το πλανήτη. Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει στον Μιχάλη Κουινέλη πάσα από το παρελθόν για να βρουν μαζί τον ορισμό της. «Αγαπώ σημαίνει» φτάνω στην υπερβολή για τον άλλον, «Aγαπώ σημαίνει» δεν μετανιώνω για ό,τι έχω κάνει για αυτόν.

Αυτός ακριβώς ο ορισμός, γίνεται η έμπνευση για το video clip με την μαυρόασπρη αισθητική και την πολύχρωμη διάθεση που σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Καλαϊτζής, παλιός συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη.

Στην πρωτοτυπία και την ιδιαιτερότητα που χαρακτηρίζει τις συνεργασίες τους έρχεται να προστεθεί η ευαισθησία και η τρυφερότητα, έννοιες που βρίσκονται στον ορισμό του «Αγαπώ Σημαίνει».

Στο κέντρο της καλλιτεχνικής έμπνευσης για το video βρίσκεται η αγάπη, όχι μία από τις πολλές κατηγορίες της αλλά η απόλυτη, αυτή που αφορά τον ίδιο τον άνθρωπο.

Το video clip του «Αγαπώ Σημαίνει» έχει εκτοξευθεί στο Top 3 των τάσεων στο ελληνικό YouTube σε λιγότερες από 48 ώρες κυκλοφορίας και συγκεντρώνει εξαιρετικά σχόλια για τα μηνύματα που περνάει.

«Η αγάπη είναι μια λέξη που την λέμε εύκολα χωρίς πολλές φορές να την εννοούμε», λέει ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Όχι τυχαία, το μουσικό βίντεο του «Αγαπώ Σημαίνει» είναι ωδή σε αυτούς που εννοούν πάντα τα λόγια τους, τα γνήσια παιδιά του δρόμου.

Το «Αγαπώ Σημαίνει» κυκλοφορεί από τη Minos EMI / Universal.

Αφήστε το σχόλιό σας