Ο Γιώργος Μαζωνάκης δίνει μικρή παράταση στις εμφανίσεις του με την Κατερίνα Στανίση και ετοιμάζεται να υποδεχτεί το χειμώνα την Καίτη Γάρμπη!

Από την… Κατερίνα στην Καίτη πηγαίνει ο Γιώργος Μαζωνάκης καθώς μετά τη συνεργασία του με την Κατερίνα Στανίση είναι έτοιμος να ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την επόμενη σύμπραξή του, με την Καίτη Γαρμπή.

Γιώργος Μαζωνάκης και Κατερίνα Στανίση βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος μαζί στην πίστα στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Απρίλιο. Περί τα τέλη Αυγούστου οι δύο καλλιτέχνες παρουσίασαν το πρόγραμμά τους και στην πρωτεύουσα, ξεκινώντας στο «Thalassa People΄s Stage» για περιορισμένες, 10 στον αριθμό, εμφανίσεις.

Βάσει προγραμματισμού, το προηγούμενο Σάββατο η αυλαία έπρεπε να είχε πέσει όμως το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού φέρνει την παράταση. Δύο επιπλέον – τελευταίες – εμφανίσεις θα πραγματοποιήσουν Γιώργος Μαζωνάκης και Κατερίνα Στανίση αποχαιρετώντας την παραλιακή την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Το επόμενο ραντεβού του Γιώργου Μαζωνάκη με τους θαυμαστές ορίζεται σε περίπου δύο μήνες από σήμερα. Ως γνωστόν, το χειμώνα ο τραγουδιστής θα ενώσει τις δυνάμεις του με την Καίτη Γαρμπή στο νυχτερινό κέντρο «Φωταέριο».

Η έναρξη του σχήματος αναμένεται την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Αφήστε το σχόλιό σας