Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου νοσταλγεί, θυμάται και παρουσιάζει μερικά από τα πιο διαχρονικά κλασικά αριστουργήματα στο «Ιανός».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ένας καλλιτέχνης που έχει προκαλέσει ήδη αίσθηση με την πολύπλευρη μουσική προσωπικότητα του ως ερμηνευτής, μουσικός, πιανίστας, ενορχηστρωτής και συνθέτης, ένα χρόνο μετά την παρθενική του εμφάνιση στο «Ιανός», παρουσιάζει αυτή τη φορά κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερο.

Ένα ξεχωριστό ρεσιτάλ με τα ομορφότερα κλασικά τραγούδια – διαμάντια του διεθνούς και του ελληνικού ρεπερτορίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου έχει ήδη στο ενεργητικό του σειρά συναυλιών και συνεργασιών με κορυφαίους δημιουργούς και ερμηνευτές της Ελλάδας, της Κύπρου και του εξωτερικού καθώς και δύο δισκογραφημένα albums.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ερμηνεύει
και ενορχηστρώνει Μίμη Πλέσσα με 3+10 «Διασκευές»

Στο κλασικό αυτό μουσικό ταξίδι νοσταλγεί, θυμάται και μας παρουσιάζει μερικά από τα πιο διαχρονικά κλασικά αριστουργήματα των σημαντικότερων ξένων και Ελλήνων δημιουργών, αυτά με τα οποία διαμόρφωσε την κλασική παιδεία που αποτέλεσε τον ακρογωνιαίο λίθο για την συνέχεια της πορείας του.

Το ρεπερτόριο που θα παρουσιαστεί στο ρεσιτάλ περιλαμβάνει άριες από όπερες, αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά τραγούδια, επιλογές από ελληνικές οπερέτες, καθώς και κλασικά διαχρονικά ελληνικά τραγούδια.

Ο Μαυρίκιος θα ερμηνεύσει από Verdi, Puccini, Schubert, Donizetti, Rossini και Lucio Dalla μέχρι κλασικά ελληνικά τραγούδια των σημαντικότερων Ελλήνων δημιουργών των τελευταίων δύο αιώνων όπως οι Αττίκ, Γιαννίδης, Σουγιούλ, Θεοδωράκης, Χατζιδάκις, Πλέσσας, Χατζηνάσιος, Σπανός, Ξαρχάκος, Μουζάκης και άλλοι.

Ερμηνεύει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου
Πιάνο – Ενορχήστρωση: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Φλάουτο: Κωνσταντίνα Ρούσσου
Σαξόφωνο – Καχόν: Φοίβος Μποζάς

Ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού
με το Μαυρίκιου Μαυρικίου στο «Ιανός»
Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017 και ώρα 21:30

Αφήστε το σχόλιό σας